2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felszámolás alatt a Jazz Garden Kft.

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57821"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/jazz.lead.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Felszámolási eljárás indult a Jazz Garden Kft. ellen - tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság ellen kilenc alkalommal kezdeményeztek végrehajtást az elmúlt két évben.

jazz.lead.thumbnailFelszámolási eljárás indult a Jazz Garden Kft. ellen – tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság ellen kilenc alkalommal kezdeményeztek végrehajtást az elmúlt két évben.

jazz.lead.thumbnailFelszámolási eljárás indult a Jazz Garden Kft. ellen – tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság ellen kilenc alkalommal kezdeményeztek végrehajtást az elmúlt két évben.

 Az évek óta veszteségesen működő Jazz Garden Kft. 7,3 millió forint árbevétel mellett csaknem 6 milliós veszteséget volt kénytelen elkönyvelni. Az elmúlt két évben 9 alkalommal indult végrehajtás a cég ellen, adóhatósági, bírsági és közjegyzői, adószámát tavaly októberben felfüggesztették. A felszámolás elrendelését néhány napja tették közzé, felszámolónak a Novalikvid Felszámoló és Vagyonkezelő Kft.-t jelölték ki.

A társaság tulajdonosa két magánszemély, Török Andor és Törökné Vadon Éva. 2010-ben létrehoztak egy új társaságok Jazzclusive Kft. néven, ugyanazon a címen, hasonló tevékenységgel, nem kizárt, hogy ez viszi tovább a szórakozóhely üzemeltetését.

A Jazz Garden 1999-ben nyitotta meg kapuit, alkalmas helyet teremtve kulturális rendezvények lebonyolítására azzal a céllal, hogy felhőtlen szórakozást kínáljon a muzsika szerelmeseinek, a gyertyafényes vacsorára, valamint a rendezvényeket a csillagok alatt megrendezni vágyóknak – áll az egyik ajánlóban. A Veres Pálné utcában található music pubot több budapesti program- és helyajánlónál is megtalálható, szerepel a Lonley Planet „amit mindenképpen ki kell próbálni" listáján is.

www.gazdasag.hu

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.