2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felvételi információk mobilra

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57385"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/1_138.thumbnail.jpg" border="0" width="60" height="100" /></a></span><em>Az Óbudai Egyetem Neumann Kara az Android Marketről letölthető ingyenes alkalmazással segíti azon továbbtanulók tájékozódását, akik informatikai pályára készülnek. </em></p> <p> 

Az Óbudai Egyetem Neumann Kara az Android Marketről letölthető ingyenes alkalmazással segíti azon továbbtanulók tájékozódását, akik informatikai pályára készülnek.

 

Az Óbudai Egyetem Neumann Kara az Android Marketről letölthető ingyenes alkalmazással segíti azon továbbtanulók tájékozódását, akik informatikai pályára készülnek.

 

Az Óbudai Egyetem  NIK Nyílt nap nevű alkalmazás segítségével az érdeklődők bepillanthatnak a kar életébe, értesülhetnek az aktuális hírekről, információkat tudhatnak meg a felvételivel kapcsolatban, és nem utolsósorban felmérhetik, hogy hallgatóként milyen alkalmazások elkészítését tanulhatják meg ‒ hiszen ezt is a kar hallgatói készítették. Az ingyenes alkalmazás célja emellett, hogy a külföldön élő magyarok tájékozódását elősegítse.

 

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának története 1972-ig vezethető vissza, amikor a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán Ivanyos Lajos főiskolai tanár vezetésével az országban elsőként számítástechnikai szakon indult képzés. A hosszú múlt azonban nem jelenti azt, hogy a karon jelenleg nem a legkorszerűbb ismereteket oktatják. A mobil szakirányon a hallgatók összesen 9 tantárgy keretében, heti 25 órában foglalkoznak a témakörrel. A képzést az LG és a Nokia a cégek legmodernebb eszközeivel támogatja.

 

A felvételi információkat tartalmazó ingyenes alkalmazás az Android Marketen (https://market.android.com/details?id=hu.uniobuda.nik.openday ) érhető el, de ha valaki nem rendelkezik okostelefonnal, a http://felveteli.nik.uni-obuda.hu/  oldalon is megtalálja az információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.