2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kibővült funkciókkal elindul az új Citibank Mobilbank alkalmazás

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57390"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/1_139.thumbnail.jpg" border="0" width="60" height="100" /></a></span>Betétlekötésre is lehetőséget kínál a Citibank új Mobilbank alkalmazása, amely további újdonságként kijelzi az ügyfél adott helyéhez legközelebbi Citibank-fiókot, illetve ATM-et a GPS navigációs rendszerrel ellátott okostelefonokon.</p> <p> 

Betétlekötésre is lehetőséget kínál a Citibank új Mobilbank alkalmazása, amely további újdonságként kijelzi az ügyfél adott helyéhez legközelebbi Citibank-fiókot, illetve ATM-et a GPS navigációs rendszerrel ellátott okostelefonokon.

 

Betétlekötésre is lehetőséget kínál a Citibank új Mobilbank alkalmazása, amely további újdonságként kijelzi az ügyfél adott helyéhez legközelebbi Citibank-fiókot, illetve ATM-et a GPS navigációs rendszerrel ellátott okostelefonokon.

 

Az új Citibank Mobilbank alkalmazás ingyenesen letölthető:

  • az Apple Store-ból az iPhone telefonok,
  • az Android Marketről az android operációs rendszerű mobiltelefonok, valamint
  • a www.citibank.hu/mobilbank weboldalról a Nokia okostelefonok számára.

 

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Citibank Mobilbank szolgáltatással az ügyfelek élvezhetik a digitális banki technológia e modern és biztonságos megoldását. Bárhol is járjanak a világon, kényelmesen intézhetik pénzügyeiket citibankos számlájukról, az utalásokat is beleértve. Ezzel az új alkalmazással újabb lépést tettünk a Citi céljának elérése felé, hogy a világ – és így benne Magyarország – globális digitális bankjává váljunk."

 

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „Számos, a technológiát jól ismerő és használó ügyfelünk azonnal elkezdte használni mobilbanki szolgáltatásunkat, amint azt tavaly nyáron bevezettük. Ügyfeleink életstílusbeli igényeihez igazodva vezetjük most be az új mobilbanki alkalmazást, amely az iPhone és az Android okostelefonokat használó ügyfeleink számára még nagyobb digitális élményt nyújt. Természetesen az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy az újonnan bevezetett alkalmazást vagy a Citibank Online internetes banki szolgáltatásunk mobilkészülékekre optimalizált, böngésző alapú változatát használják, azonban a lényeg az, hogy mindkét megoldással biztonságos, gyors és kényelmes megoldást nyújtunk számukra pénzügyeik időtől és helytől független intézésére."

 

Az új Citibank Mobilbank az alábbi szolgáltatásokat teszi elérhetővé az ügyfelek számára:

  • Számlainformációkhoz való hozzáférés: számlák megtekintése, részletezése;
  • Betétek lekötése;
  • Banki átutalások:

/ Saját számlák közötti átvezetés (forint és deviza);

/ Saját hitelkártyára történő átvezetés;

/ Bankon belüli átutalás regisztrált kedvezményezetteknek (forint és deviza);

/ Bankon kívüli, forintban történő belföldi átutalás regisztrált kedvezményezetteknek (csak forint);

  • Valuta- és devizaárfolyamok lekérdezése;
  • A legközelebbi Citibank-fiók és ATM helyének kijelzése a GPS-rendszerrel ellátott telefonokon;
  • Továbbra is használható a közkedvelt Find My Citi (Fiók és ATM kereső) szolgáltatás.

 

Biztonsági rendszerének köszönhetően a Citibank Mobilbank ugyanolyan biztonságos, mint a Citibank Online. Az alkalmazást, beleértve a hozzáférést és a tranzakciókat is, erős titkosítás (128 bites Secure Sockets Layer) védi. Ezen túlmenően a bejelentkezett felhasználót a rendszer öt perc inaktivitás után automatikusan kijelentkezteti, és ezzel megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a számlákhoz.

 

Citibank Mobilbank szolgáltatásról a www.citibank.hu/mobilbank www.facebook.com/CitibankMagyarorszag .

 

Android: https://market.android.com/details?id=com.konylabs.CBHU&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb255bGFicy5DQkhVIl0.

 

Apple Store: http://itunes.apple.com/hu/app/citibank-hu/id487577837?mt=8&ls=1

 

Nokia telefonok:

NokiaN95/E52/J2me non-qwerty nokia phones
NokiaE63/E71/E72/Other nokia qwerty devices
NokiaC6/C7/N97/5800/N8/Other Nokia/J2me stylus phones

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.