A 2010-es év legjobb bulijai kerülhetnek az idei karácsonyfák alá, s a szerencsések egyedi fesztiválos relikviákkal is gazdagabbak lesznek. 

 

A 2010-es év legjobb bulijai kerülhetnek az idei karácsonyfák alá, s a szerencsések egyedi fesztiválos relikviákkal is gazdagabbak lesznek. 

Sosem lehet elég korán elkezdeni a nyár tervezését. Ez jelen esetben nem is olyan bonyolut, hiszen 2010-ben is vár minket – július első hétvégéjén – a VOLT Sopronban, egy héttel később a Heineken Balaton Sound Zamárdiban és augusztus második hetében pedig a legnagyobb nyári buli, a Sziget, a budapesti Hajógyári Szigeten.  A fesztiválok szervezői most azokra is gondoltak, akiknek a karácsonyi ajándékok kiválasztása évről-évre komoly fejtörést jelent, hiszen már most lehet – elővételes áron – bérleteket venni a rendezvényekre. Ezzel nem csak a karácsonyi ajándék-kiválasztás gondjaitól szabadulhatunk meg, de az első 1000 bérletvásárló boldog tulajdonosa – vagy nagylelkű ajándékozója – lehet az erre az alkalomra elkészített – limitált szériában megjelenő – fesztiválos pólónak illetve fesztiválnaptárnak. 

Bérletek kaphatók a Budapest, Kaluzál téri VOLT boltban, a Tűztorony Kisvendéglőben Veszprémbe illetve Sopronban, a Várkerület 85. alatti Gyógynövényboltban. Ezeken a helyeken üdülési csekkekkel és ajándékutalványokkal is lehet vásárolni.

További információk és online jegyrendelés a www.sziget.hu/fesztival, http://www.volt.hu/ illletve a http://www.heinekenbalatonsound.hu/ oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük