Különböző kategóriában jutalmazták Magyarország idei ingatlanfejlesztéseit azon a díjkiosztó gálán tegnap, ahol az Allee-t és fejlesztőjét tíz díj közül ötben találták a legjobbnak.

 

 

Különböző kategóriában jutalmazták Magyarország idei ingatlanfejlesztéseit azon a díjkiosztó gálán tegnap, ahol az Allee-t és fejlesztőjét tíz díj közül ötben találták a legjobbnak.

 

Az Allee kapta az 'év legjobb bevásárlóközpont fejlesztése' díjat és a beruházás elnyerte a 'legjobb ingatlanfejleszés' díját is, míg a projekt keretein belül épülő Simplon Udvar a 'legjobb lakóingatlan fejlesztés' kategória díját hozta el. A fejlesztő, ING Real Estate Development nyert az 'év ingatlanfejlesztője' kategóriában, míg a cég ügyvezető igazgatóját, Baross Pált másodszor választották az 'év személyiségévé'.

A Construction & Investment Journal 2005-ben alapította a  „CIJ Díjat", amelyet azóta minden év decemberében osztanak ki Magyarországon, jutalmazva az elmúlt időszak ingatlanfejlesztéseit és szaktekintélyeit. A díjak többségét, amelyeket a nemzetközi szakmai zsűri és a magazin olvasóinak szavazati alapján ítélnek oda; idén az Allee és fejlesztője vihette haza.

A bevásárlóközpontból, lakásokból és irodából álló, nem régen átadott városközpont fejlesztés öt kategóriában utasította maga mögé a többi pályázót. 

„A szakma elismerése nagyon fontos a számunkra; örülünk annak, hogy hozzánk hasonlóan, ők is úgy gondolják, hogy az Allee-val egy hiánypótló fejlesztéssel lett gazdagabb a város. A díjak és a néhány hete megnyitott bevásárlóközpontunk látogatói is azt igazolják, hogy érdemes volt létrehoznunk Buda új városközpontját. – hangsúlyozta Baross Pál, a fejlesztő, ING Real Estate Development magyarországi ügyvezető igazgatója, az „Év Személyisége" díj nyertese.

Az ING nem először kap elismerést ezen a fórumon; 2005-ben is Baross Pált választották az Év személyiségéve, míg 2007-ben az ING Vörösmarty 1 multifunkcionális projektje nyert két kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük