www.sziget.huwww.sziget.hu

A legjelentősebb hazai fesztiválok szervezői már a jövő nyári programokon dolgoznak. Az őszi-téli időszakban elsősorban a világsztárok ügynökeivel zajlanak a tárgyalások, s bár a formálódó line upról még semmit nem árul(hat)nak el, a fesztiválok dátumai már véglegesek.

 www.sziget.huwww.sziget.hu

A legjelentősebb hazai fesztiválok szervezői már a jövő nyári programokon dolgoznak. Az őszi-téli időszakban elsősorban a világsztárok ügynökeivel zajlanak a tárgyalások, s bár a formálódó line upról még semmit nem árul(hat)nak el, a fesztiválok dátumai már véglegesek. 2011. június 29 – július 2. között 19. alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye, a soproni VOLT Fesztivál, egy héttel később, július 7-10. között pedig ötödször is fesztiválozókkal telik majd meg Zamárdi szabadstrandja a Heineken Balaton Sound idejére. Európa egyik legjelentősebb fesztiválja, a Sziget ugyancsak 19. alkalommal augusztus 10-től 15-ig várja a látogatókat az Óbudai-szigeten – ismét ezernyi programmal.

Most tehát a jövő nyár legjobb pillanataival lephetik meg szeretteiket mindazok, akik fesztiválbérletet vásárolnak karácsonyra.Jegyek mától kaphatók országszerte. Újdonság, hogy a VOLT Fesztiválra és a Heineken Balaton Soundra az idei évtől korlátozott számban gold VIP-belépőket is árusítanak. A kiemelt jegyirodákban Üdülési Csekket és Sodexo Utalványt is elfogadnak. A fesztivaljegy.hu oldalon, a VOLT BOLT-ban (Budapest, VII. Klauzál tér 14.) és Sopronban vásárolt Sziget, VOLT Fesztivál, Heineken Balaton Sound bérlet mellé egyedi, 2011-es fesztivál falinaptár és díszcsomagolás is jár ajándékba.

Bővebb információkat a fesztiválok honlapjain a www.sziget.hu/fesztival, a http://www.volt.hu/ és a http://www.balatonsound.hu/ oldalakon kaphatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük