2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Filmben a grafika címmel megnyílt Miklós Alexandra kiállítása a DBH Irodagalériában

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79916"><img class="image image-preview" src="/files/images/DRACULA%20_D%C3%ADSZLET.jpg" border="0" width="485" height="339" /></a></span>A DBH Group az Infopark D épületében található irodaközpontjában, Filmben a grafika címmel megnyílt Miklós Alexandra filmes grafikus kiállítása. </p> <p> 

A DBH Group az Infopark D épületében található irodaközpontjában, Filmben a grafika címmel megnyílt Miklós Alexandra filmes grafikus kiállítása.

 

A DBH Group az Infopark D épületében található irodaközpontjában, Filmben a grafika címmel megnyílt Miklós Alexandra filmes grafikus kiállítása.

 

A DBH Irodagaléria a DBH-csoport által a fiatal, feltörekvő alkotóknak szánt művészetpártoló kezdeményezés. A kiállítások megszervezésével, a DBH Group budapesti irodájában folyamatos bemutatkozási lehetőséget nyújt a kortárs, hazai művészeknek. A vállalat rugalmas feltételekkel bérelhető irodáiban, az ügyfelek számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására illetve meghatározott időszakra szóló bérlésére is.  Az esemény megnyitóján Molnár István András, a DBH Group Üzleti Szolgáltatások Igazgatóságának ügyvezető igazgatója köszöntő beszédében a vállalat művészetpártoló kezdeményezését ajánlotta a megjelent közönség figyelmébe. "A DBH Irodagaléria megszervezésével hagyományt teremtettünk az elmúlt öt évben. Fontosnak tartjuk, hogy irodaházunkban fiatal, feltörekvő művészeknek folyamatos bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk" – mondta el Molnár István András.

 

A kiállítást Szirtes János Munkácsy Mihály-díjas képzőművész nyitotta meg, beszédében méltatta a Miklós Alexandra elért eredményeit, aki évek óta Magyarországon forgatott nemzetközi filmek és sorozatok grafikáinak vezető tervezőjeként dolgozik.    Miklós Alexandra, többek között Steven Spielberggel és Wes Andersonnal is együtt forgatott; olyan hollywoodi szuperprodukciókban dolgozott a látványvilág kialakításában mint például a Die Hard – Drágább, mint az életed, a Z világháború, a Hellboy, a Dracula és a Houdini. A kiállításon az eddigi évek amerikai és angol filmes munkáiból láthatók grafikai – és látványelemek. Mindezek észrevétlenül vannak jelen ezekben a produkciókban, hiányuk viszont ürességet és befejezetlenséget sugall a nézők számára.  A kiállítás május 30-ig, munkanapokon reggel 8-tól délután 18 óráig tekinthető meg az Infopark D épületének I. emeletén.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.