Erősen indítja a tavaszt a FilmBox – számos csatornapremier és kedvelt klasszikus látható majd, többek között Japánból harcművészet, Amerikából dráma vagy éppen német-kanadai kalandfilm színesíti a palettát.

 

Erősen indítja a tavaszt a FilmBox – számos csatornapremier és kedvelt klasszikus látható majd, többek között Japánból harcművészet, Amerikából dráma vagy éppen német-kanadai kalandfilm színesíti a palettát.

 

A Kelet hősei a Filmboxon lesz látható március 28-án, 22.00-tól.

A hongkongi akció dráma egy kínai férfiről szól, aki elvesz egy japán nőt. A férfinek sikerül a nő egész harcművész családját megsértenie azzal, hogy kihívja feleségét párbajra. Be kell bizonyítania, hogy a kínai Kung-Fu van olyan jó, mint a japán harcművészet: méghozzá hét párbajjal a legjobb japán mesterek ellen, akik a nő helyett válaszolnak a kihívásra. Aki szereti a harcművészetre és tradíciókra épülő filmeket, ezt is imádni fogja.

 

Az Impact – A becsapódás napja egy 2 részes német-kanadai koprodukció, amelyben a főszerep a J.A.G.-ből és a Mad Men-ből ismert David James Elliott-nak jutott. A történetben keverednek az akció, a dráma és a kaland elemei. A sztori alapja, hogy meteorit csapódik a Holdba, amelynek nyomán keletkezett törmelék egy része a Föld felé veszi az irányt. A légkörbe érve ezek java elpusztul, és a szakértők úgy vélik, az esetnek nem lesznek komolyabb következményei, ám egy idő után az emberek furcsa jelenségekre lesznek figyelmesek. A világ vezető tudósai rádöbbennek, hogy a Hold röppályája megváltozott, és ha a tendenciák így folytatódnak, akkor össze fog ütközni a Földdel. Az egész világ számára nyilvánvaló, hogy sürgősen lépni kell, na de mit és hogyan…

Az első rész permierjét március 15-én, 21.55-től izgulhatjuk végig a FilmBox Pluson.

 

A Mocsokváros utcáin, amerikai dráma, Robert De Niro és Julianne Moore föszereplésével a FilmBox Premiumra érkezik március 29-én, 21.00-tól.  A történet Nick Flynn fiatal íróról szól, aki önmagát keresi. Hiányzik neki elhunyt anyja, viszont apja még csak emlékként sem él benne, hiszen Nick 18 éve nem látta. Jonathan Flynn régóta úgy tekint magára, mint nagy íróra, "mesteri történetmesélőre". Miután elhagyja feleségét és gyermekét, a saját szabályai szerint éli az életét, végül azonban börtönben köt ki hamis csekkek beváltása miatt. Szabadulása után évekig taxisofőrködik, de egyre jobban iszik és egyre különcebb, ezért elveszti munkáját, majd kilakoltatják. Jonathan ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve megkeresi fiát, Nicket, hogy találkozzanak szemtől szemben. Az idősebb férfi nagydumás, ugyanakkor van benne valami riasztó. Ennek ellenére Nick felkészül rá, hogy helyet csináljon az életében az apjának. De amilyen gyorsan felbukkant Jonathan, olyan hirtelen el is rebben. A fiú továbblép, egy hajléktalanszállón vállal munkát és közben beleszeret munkatársába, Denise-be. Aztán egy éjjel minden megváltozik, betoppan a szállóra Jonathan, és ott akar éjszakázni…

 

http://spiintl.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük