2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fotexnet — CIB együttműködés

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline left"><a href="/node/16824"><img class="image thumbnail" src="/files/images/cibbank_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.cib.hu" title="www.cib.hu" width="100" height="58" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.cib.hu/">www.cib.hu</a> </strong></span></span>A Fotexnet Áruház és a CIB Bank együttműködésének köszönhetően a CIB Internet Bank felhasználói mostantól jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a Fotexnet Áruház több, mint 20 ezer termékét is.</em></p><p>

www.cib.huwww.cib.hu A Fotexnet Áruház és a CIB Bank együttműködésének köszönhetően a CIB Internet Bank felhasználói mostantól jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a Fotexnet Áruház több, mint 20 ezer termékét is.

www.cib.huwww.cib.hu A Fotexnet Áruház és a CIB Bank együttműködésének köszönhetően a CIB Internet Bank felhasználói mostantól jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a Fotexnet Áruház több, mint 20 ezer termékét is.

 

   A CIB Internet Bankon keresztül már csaknem 250 ezeren intézhetik biztonságosan és kényelmesen pénzügyeiket, valamint használhatják a CIB Internet Bank Klub szolgáltatásait, mindezzel nemcsak időt, de pénzt is megtakarítva.

A több, mint két éve bevezetett Klub-szolgáltatás révén a felhasználók számos webáruházban vásárolhatnak kedvezményesen – a magyarországi kereskedelmi bankok internetes felületei közül egyedül a CIB-nél.

A közelmúltban 8 Fotexnet Áruházi partner csatlakozott az akcióhoz, amellyel a bank ügyfelei számára elérhető kínálat megduplázódott.

"Meg vagyunk győződve arról, hogy az együttműködésünk mind a CIB, mind a Fotexnet Áruház ügyfelei számára előnyös lesz. Első körben azon áruházak kínálatát tettük elérhetővé a CIB Internet Bank ügyfelei számára, amely termékkörök eddig nem szerepeltek a CIB Internet Bank Klub partnereinek kínálatában, de terveink szerint hamarosan a Fotexnet Áruház csaknem teljes termékpalettájával csatlakozunk az akcióhoz" – mondta el az együttműködés kapcsán Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.

"A CIB Internet Bank Klub fejlesztése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy partnereink ismert, a fogyasztók bizalmát kiemelten élvező webáruházak közül kerüljenek ki. A Fotexnet Áruház mint az egyik legnépszerűbb és legszélesebb termékkínálattal rendelkező hazai online áruház csatlakozása ezért különösen fontos volt számunkra" – tette hozzá Petrus Norbert, a CIB online tartalomfejlesztési menedzsere.

Az akcióban részt vevő áruházak listája a CIB Internet Bank oldalán a Klub menüpontban érhető el, ahonnan átkattintva a vásárlás máris megkezdhető.

http://www.cib.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.