A zamatos ízű és egész évben korlátlanul elérhető Bonduelle -zöldségkínálat, igazi alternatívát jelenthet a mindennapi étkezések során. Nem csak friss, de még az egészségünkre is pozitív a hatásuk – itt az ideje eloszlatni a tévhiteket a konzerv élelmiszerekkel kapcsolatban!

 

A zamatos ízű és egész évben korlátlanul elérhető Bonduelle -zöldségkínálat, igazi alternatívát jelenthet a mindennapi étkezések során. Nem csak friss, de még az egészségünkre is pozitív a hatásuk – itt az ideje eloszlatni a tévhiteket a konzerv élelmiszerekkel kapcsolatban!

 

Egy jó étel alapkövetelménye minden esetben a frissesség és a zamatos íz. A Bonduelle kukoricái, gombái, zöldborsói, és további termékei, nem csak megőrzik friss ízüket -mivel betakarításuk és feldolgozásuk között csupán pár óra telik el – de mindig, szezontól függetlenül elérhetőek bárki számára.

 

És nem csak ezekkel az előnyökkel rendelkeznek a Bonduelle zöldségei! A háziasszonyok jelentős időt és fáradságot spórolhatnak meg, ha a Bonduelle termékeit választják, hiszen a kukoricák, gombák és más finom alapanyagok már felhasználásra alkalmas állapotban kerülnek hozzájuk a boltok polcairól. Nincs szükség órákig tartó zöldségtisztításra, borsó – vagy babfejtésre és az alapanyagok további áztatására, azonnal elkészíthetőek belőlük a finomabbnál finomabb ételek.

 

Általános tévhit az is, hogy a konzerv zöldségek és gyümölcsök rossz minőségűek és egészségtelenek. A főzés során felhasznált konzervzöldségeknek komoly minőségbiztosítási szűrőn kell átesniük, mielőtt forgalomba kerülnének.  Ráadásul nem árt tudni a tudatos fogyasztónak azt sem, hogy a konzervtermékek összeállításánál, az eljárás során tartósítószert sem alkalmaznak, a Bonduelle termékei GMO-mentesek. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így a késztermék megőrzi az alapanyag ízét és tápértékét. Mesterséges tartósítószer helyett a konzervtermékek 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítottak, ezt a technológiát 1810-ben fedezte fel Nicolas Appert. A hőkezelés célja, hogy kiirtsa a baktériumokat, így éveken keresztül tárolható a termék szobahőmérsékleten is, anélkül hogy érezhetően veszítene a minőségéből. A konzervdobozok légmentesek és belső felületüket is egy ún. inert réteg védi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük