2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Friss Euroastra hírek a Gmail felhasználóknak a levelezés panel fölé

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/21268"></a><span class="inline left"><a href="/node/21268"><img class="image thumbnail" src="/files/images/gmail1.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="50" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span></span> <p>A Gmailbe beépített új lehetőség - az RSS feed figyelő - lehetővé teszi számunkar, hogy azon aolvasóink, akik GMAIL postafiókkal rendelkeznek friss hír linkeket kapjanak az Euroastratól a levelezési fiók panelje feletti sávban.</p><p>

 1.1.

A Gmailbe beépített új lehetőség – az RSS feed figyelő – lehetővé teszi számunkar, hogy azon aolvasóink, akik GMAIL postafiókkal rendelkeznek friss hír linkeket kapjanak az Euroastratól a levelezési fiók panelje feletti sávban.

 1.1.

A Gmailbe beépített új lehetőség – az RSS feed figyelő – lehetővé teszi számunkar, hogy azon aolvasóink, akik GMAIL postafiókkal rendelkeznek friss hír linkeket kapjanak az Euroastratól a levelezési fiók panelje feletti sávban.

Ha ezt a GMAIL szolgáltatást beállítottuk, akkor ott a legfrissebb hírek linkje látszik címmel együtt lapozhatóan. Ha ráklikkelünk, akkor a link az euroastra adott hirére vezet.

Mit is kell tennünk ennek érdekében:

2.2.Amennyiben ki kívánja próbálni, lépjen be gmail postafiókjába. Felül jobb oldalt kattintson a beállítások gombra. Ha bejött, akkor válassza a jobb oldalt lévő rövid hírek fület.

3.3.A Keresés téma vagy URL-cím alapján mezőbe írja be: http://www.euroastra.info/  majd keressen. Adja hozzá, és már kész is. Fontos: a hírek csak akkor jelennek meg, ha ebben a fülben a "Rövid hírek megjelenítése a Beérkező levelek felett" be van pipálva!

4. a végeredmény4. a végeredményHa be van pipálva, már működik is.

Ha más RSS olvasójuk, vagy ilyen képességekkel rendelkező webböngészőjük van, akkor jó tudni:

Az RSS csatolmányban mindig az oldalon lévő hírfej, kép és cím, valamint ha van az első csatolmány jelenik meg. Ráklikkelve az adott hírnél vagyunk. Ha egy adott téma oldaláról kértünk RSS feed-et, akkor csak az adott rovatban levő ujabb témákról kapunk értesítést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.