Nyolc új fülhallgatót állít hadrendbe a Verbatim, hogy felvegye a harcot az utcák és a tömegközlekedés zajával. A cég az irodákra, otthonokra is gondol, és kényelmes fejhallgatókat kínál azoknak, akik sokat telefonálnak az interneten és számítógépükhöz van szükségük jó hangminőségű fülesre mikrofonnal.

Nyolc új fülhallgatót állít hadrendbe a Verbatim, hogy felvegye a harcot az utcák és a tömegközlekedés zajával. A cég az irodákra, otthonokra is gondol, és kényelmes fejhallgatókat kínál azoknak, akik sokat telefonálnak az interneten és számítógépükhöz van szükségük jó hangminőségű fülesre mikrofonnal.

 

   A Verbatim új fejhallgatóit a Skype, MSN és más „hang a hálón" alkalmazások használóinak fejlesztette ki. A fő szempont a kényelem volt és a jó hangminőség volt, ezért került rugalmasan állítható mikrofon ezekre a kiegészítőkre. A nyakpántos multimédia fejhallgatók súlya is kicsi, így a hosszú beszélgetések sem fárasztóak, mivel a fejhallgatók a fül mögött támaszkodnak.

Azok a számítógépes játékosok, akik fejhallgatót használnak az USB csatlakozós multimédia fejhallgatóknak fognak örülni: az USB-s plug and play funkciónak köszönhetően a számítógépes csatlakoztatást követően pár másodperc alatt használatra készek, és a kábelbe épített távirányító segítségével egyszerűen állítható a hangerősség, vagy némítható a mikrofon.

Zajszűrés, kényelmes viselet: fülhallgatók
Három különböző, SecureClip, Flexi Hook és Sound Isolating modellen alapul a nyolc új fülhallgató, amit a Verbatim piacra dob. A SecureClip fülhallgatók könnyen összecsomagolhatók használaton kívül, és így nem lógnak zavaróan a nyak körül. A fülbe kerülő rész különösen puha, hogy viseletük kényelmes legyen. A Flexi Hook fülesek fülpántja állítható, így a fülbe kerülő rész stabilan marad akár futás vagy biciklizés közben is.

A Sound Isolating fülhallgatók a zajtompításnak köszönhetően páratlan hangminőséget kínálnak az utcán is. Különleges, szorosan záródó formájuk révén gyakorlatilag a nullára csökkentik a beszűrődő környezeti zajokat. A zenei élmény így zavartalan, anélkül, hogy ártalmasan magas hangerőn kellene hallgatni lejátszónkat. A Sound Isolating fülhallgatók fekete színben is elérhetők, arannyal futtatott csatlakozóval a még jobb hangminőség érdekében.

„A GfK adatai szerint a szoftveres telefonálás piaca átlagosan 42,8 százalékkal nő majd 2013-ig. Erre az igényre válaszolunk profi és otthoni felhasználásra szánt fej- és fülhallgatóinkkal." mondta el Mats Nordin, a Verbatim EUMEA kiegészítők üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.

Fejhallgatók
 – "Multimédia Headphone" multimédia fejhallgató mikrofonnal (2940 Ft)
 – "Neck Band Multimedia Headphone" nyakpántos multimédia fejhallgató mikrofonnal (3390 Ft)
 – "USB Multimedia Headphone" multimédia fejhallgató mikrofonnal, és USB csatlakozóval (6300 Ft)

Fülhallgatók

  – "SecureClip" három különböző színben, puha membrántakaróval (1890 Ft)
  – "Flexi Hook" rugalmas fülpánttal, sportoláshoz (2580 Ft)
  – "Sound Isolating" kiváló hangminőséggel, 4 különböző színben (3210 Ft) a fekete változat hangerőszabályzóval és aranyborítású csatlakozóval (3840 Ft)

http://www.verbatim.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük