A djuice és a Fürge Diák Iskolaszövetkezet együttműködést kötött és nagyszerű lehetőséget biztosítanak a fiatalok számára. A diákmunka-vállaló djuice-osok ezentúl elvégzett diákmunkájukkal is növelik myLife pontjaik számát, emellett minden új előfizető Munkaerő-piaci Kalauzt is kap, hogy pontos információhoz jusson jogaival kapcsolatban.

A djuice és a Fürge Diák Iskolaszövetkezet együttműködést kötött és nagyszerű lehetőséget biztosítanak a fiatalok számára. A diákmunka-vállaló djuice-osok ezentúl elvégzett diákmunkájukkal is növelik myLife pontjaik számát, emellett minden új előfizető Munkaerő-piaci Kalauzt is kap, hogy pontos információhoz jusson jogaival kapcsolatban.

 Az idén 17. éve működő Fürge Diák Iskolaszövetkezet évente több mint 20 000 diákot segít önálló keresethez. Bizonyos munkakörökben lehetőséget teremt arra is, hogy a fiatalok a számukra vágyott szakmákba is betekintést nyerhessenek. Diákként sokan akár éjszakai műszakot vállalva próbálnak költőpénzhez jutni, vagy éppen hétvégi munkájukkal szeretnék megkeresni a lakbérre valót az egyetemi évek alatt. A Fürge Diák országosan kiterjedt kapcsolati hálózata révén a legkülönfélébb munkalehetőségeket kínálja a jelentkezőknek, szem előtt tartva, hogy a fiataloknak akár a jövőbeni karrierje múlhat a megfelelő időbeosztáson, kereseten és a munka milyenségén.  A djuice myLife programjával csatlakozik az Iskolaszövetkezet tevékenységéhez, így tovább növekedhet az iskola mellett végzett munka értéke: 2011. június 14-től a djuice-os diákmunka-vállalók elvégzett munkájukkal is gyarapítják myLife pontjaik számát, amit aztán értékes nyereményekre válthatnak a mobilmárka egyedülálló fejlődésösztönző programjában. Az együttműködésnek köszönhetően az elvégzett munkáért járó pontokon túl a diákok további myLife pontokhoz juthatnak, ha megszerzik a Fürge Diák által működtetett Karrier csomagot, ill. még egyéb hasznos aktivitásokat is díjaz a djuice.

 Az együttműködés kiegészítéseként a djuice új előfizetői a Fürge Diák gondozásában megjelenő Munkaerő-piaci Kalauzt is kézhez kapják. A hasznos kiadvány részletesen leírja a diákmunka-vállalók jogait és kötelezettségeit a munkaerőpiacon: mire figyeljenek egy megbízás elvállalásakor, meddig kötelesek eleget tenni a megbízójuk kéréseinek, mikor és kihez fordulhatnak vélelmezett jogsérelem esetén. A szervezet célja a fiatalok körében a diákmunka iránti bizalom erősítése.

 A fiatalok pályaválasztását a djuice szívén viseli: idén februárban indította el Nyílt Nap nevezetű pályaválasztást elősegítő sorozatát, amelyben változatos, népszerű szakmákat vesz célba. A folyamatosan frissülő Nyílt Nap alkalmakra a fiatalok a márka facebook oldalán jelentkezhetnek, és egy napot kötetlenül a meghirdetett szakma területén, annak autentikus szakemberei között tölthetnek. A Nyílt Nap program során lehetőség volt már színész, divattervező, tv riporter, patológus, állatorvos, reaktormérnök, reklámügynöki szakmák, stb megismerésére. A fiatalok személyes fejlődését, céljainak elérését támogató szemlélet tehát közel áll a fiatalokat célzó mobilmárka tevékenységéhez.

 A djuice üzenete a diákoknak: dolgozz meg vágyott kerékpárodért, de mielőtt megvennéd, nyerd meg a myLife-ban a szorgos munkáddal szerzett pontokkal, és már csak a sisakra kell költened, a többi megmarad! djuice-szal többet ér a munkád!

 

myLife program részletek: http://www.djuice.hu/mylife

Fürge Diák Iskolaszövetkezet: http://www.furgediak.hu

Fürge Diák Karrier Csomag: http://www.karriercsomag.furgediak.hu./

djuice Nyílt Nap programok: http://www.djuice.hu/nyilt-nap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük