A gasztronómia szerelmesei 2011. június 3. és 5. között kalandozhatnak el az ízek világában a Budai Gourmet-n a Millenárison.

A gasztronómia szerelmesei 2011. június 3. és 5. között kalandozhatnak el az ízek világában a Budai Gourmet-n a Millenárison.

Magyarország legjobb éttermei, kiváló borászatok, a legjobb pálinkaházak, cukrászdák, gourmet üzletek, kézműves kerekedők legjobbjai – és megannyi más – mutatkoznak be a Budai Gourmet fesztiválon a hétvégén. A háromnapos gasztrofieszta a minőségi termékek mellett tette le voksot, az egyetlen olyan gasztronómiai fesztivál, ahol a rendezvényre csak szakmai előzsűrizés és meghívás útján lehet bekerülni. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a rendezvénynek ne csak a gasztro kínálata legyen színvonalas, hanem az általános körülmények is kiemelkedők legyenek a látogatók számára. Ezért a takarítástól az ülőhelyek számáig, minden területen, a tömegrendezvényeken megszokottnál lényegesen jobb körülményeket biztosítanak, ezzel is erősítve a rendezvény prémium jellegét.

A rendezvényen debütál az ún. Fesztiválkártya, amely a Budai Gourmet a kizárólagos fizetési eszköze. A kártya a rendezvény számos pontján készpénzzel vagy bankkártyával feltölthető, az egyenleg minden terminálon ellenőrizhető és a kártyán megmaradó egyenleg, a rendezvény végéig visszaváltható.

A rendezvénnyel egy időben a Millenáris B csarnokában a Budai Gourmet szakmai partnerének szervezésében kerül megrendezésre a Dining Guide Food Show, amelynek keretein belül veszi kezdetét az Év Étterme címért folyó versengés.

 

www.budaigourmet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük