1.1.

A közel 3 hónapos Pöttyös promóció lezárásaként, a TotalCar-os Winkler Róbert és Bazsó „Karotta" Gábor közreműködésével került átadásra a liciten nyert retro Lada. A boldog tulajdonos a nyolcvanas évek lakótelepi hangulatát idéző tuning autóval távozhatott.

 1.1.

A közel 3 hónapos Pöttyös promóció lezárásaként, a TotalCar-os Winkler Róbert és Bazsó „Karotta" Gábor közreműködésével került átadásra a liciten nyert retro Lada. A boldog tulajdonos a nyolcvanas évek lakótelepi hangulatát idéző tuning autóval távozhatott.

A márciusban indított Pöttyös promóció nagyot szólt. A kampány alatt közel százezer Túró Rudi rajongó regisztrált a márka weboldalán, akik összegyűjtött pontjaikért közel százféle, a nyolcvanas évek hangulatát idéző retro cuccot, vagy épp trendi ajándékot vásárolhattak a Pöttyös raktárában. A legértékesebb ajándékok csak liciten voltak megnyerhetők. A licitre vállalkozó lelkes Rudisták akár egy zsír új Audi A3 Cabriolet-ért, egy Piaggio Vespa-ért, vagy akár egy teljesen egyedi, retro-ra designolt Ladáért is "megmérkőzhettek. A retro Lada kulcsát Szabó Zoltán Orosházáról vehette át, aki 25.500 ponttal nyerte meg az autóért folytatott „küzdelmet", amihez megközelítőleg 12.750 db Rudit kellett elfogyasztania.

2.2.A Népstadion Szoborpark szocreál miliője tökéletes helyszíne volt az átadási eseménynek. A nyolcvanas évek hangulatát idéző négykerekűt Winkler Róbert és Bazsó „Karotta" Gábor közreműködésével az EastBlock autótuning csapata keresztezte a Túró Rudival. A slusszkulcs átadását megelőzően első kézből tőlük hallhattuk, hogy hogyan készült a Retro Lada.

Az 1200-es Lada tuningja az eredeti állapot megőrzése mellet főként az autentikus, nyolcvanas évekbeli hangulat kialakítását jelentette. Winkler Róbert szerint: „Épp ezt csinálták jól az Indiánék. Semmi durva tanyasi pimp, semmi ültetés-alufelni. A beltérben is beérték néhány visszafogott poénnal. Maga a külső alapszín egy csoda, a kiegészítő színek-festmények láttán meg elállt a szavunk. Egyszerűen a legízlésesebb munkájuk, amit eddig csináltak." Ugyancsak nagy feltűnést adott a hatvanas évek hangulatát tükrözö hipermodern Trabant, benne az ős fogaskerekűről megismert farács ülésekkel és hipermodern hangrendszerrel. Mindehhez a Népstadion Szoborpark kissé hadirokkant sportolói asszisztáltak. A múlt kísértett.A távolság azonban mindent megszépít. Ehhez hozzájárult a retro úszonna, a klasszkus lángos, jó nehéz, de finom kenyértésztából, a Márka, a Traubi szóda és természetesen az elmaradhatatlan virsli mustárral. Sőt azok közül is voltak néhányan, akik vagy az éljan május elsejét énekelték, esetleg a „dolgozó népet szolgálták". Megoregedtek. A bornzot is megeszi az idő. Különösen ha nem tartják karban. De legalább nem a össznépi kohóban végezték.

A slusszkulcs átadásával végleg bezárt a Pöttyös Raktár, ahol hetente átlagosan mintegy százezer látogató járt, ami több mint 37.000 új rajongót hozott a márkának.

3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.
9.9. 10.10.
11.11. 12.12.
13.13. 14.14.
15.15. 16.16.
17.17. 18.18.
19. A nyertes19. A nyertes 20.20.
21.21. 22.22.
23.23. 24.24.
25.25. 26.26.
27.27. 28.28.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük