2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

GÁZŐRZŐK – a Fővárosi Gázművek új szolgáltatása

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/22572"><img class="image thumbnail" src="/files/images/1030.thumbnail.jpg" border="0" width="77" height="100" /></a></span> <p>Mivel elkezdődött már az a korszak, amikor szabadon választhatjuk meg gázszolgáltatónkat, a korábbi domináns szolgáltató immár a kiegészítő szolgáltatások felé fordult. Így szeretné megoldani, hogy ügyfelei sima árelőnyért ne hagyják ott, de esetleg a bevétele is növekedjen a fogyasztói elégedettség miatt. </p><p>

 1030.thumbnail

Mivel elkezdődött már az a korszak, amikor szabadon választhatjuk meg gázszolgáltatónkat, a korábbi domináns szolgáltató immár a kiegészítő szolgáltatások felé fordult. Így szeretné megoldani, hogy ügyfelei sima árelőnyért ne hagyják ott, de esetleg a bevétele is növekedjen a fogyasztói elégedettség miatt.

 1030.thumbnail

Mivel elkezdődött már az a korszak, amikor szabadon választhatjuk meg gázszolgáltatónkat, a korábbi domináns szolgáltató immár a kiegészítő szolgáltatások felé fordult. Így szeretné megoldani, hogy ügyfelei sima árelőnyért ne hagyják ott, de esetleg a bevétele is növekedjen a fogyasztói elégedettség miatt.

 A FŐGÁZ bemutatta be  ennek a koncepciónak a jegyében a  hazai közműszolgáltatás történetében úttörőnek számító új, lakossági ügyfeleknek szóló szolgáltatását. A GÁZŐRZŐK havidíjas karbantartási szolgáltatással nem csupán az otthonok biztonságossága növelhető, hanem a komfortérzet csökkenése nélkül megtakarítás is elérhető.

A magyarországi gázpiac liberalizációja már évekkel ezelőtt megkezdődött, s a piac egyes szegmentumaiban már egyre erőteljesebb a versengés. A FŐGÁZ aktív és eredményes résztvevője a piacnak, amit megszerzett és megtartott ügyfelei és piaci részesedése is jól mutat. A gázpiac teljes liberalizációja azonban a földgázszolgáltatás minden felelős szereplőjét új kihívások elé állítja. Ebben a megváltozott piaci környezetben hosszú távú, eredményes üzleti működés és a cégcsopotra jellemző színvonalas szolgáltatás fenntartása csak a megfelelő válaszlépések megtételével lehetséges.

 Az elmúlt évek földgáz-fogyasztási adatainak elemzése azt mutatta, hogy a budapesti háztartási fogyasztók körében az elmúlt két évben 7-8 százalékos földgáz-fogyasztáscsökkentés tapasztalható. A FŐGÁZ a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztói tudatos és takarékos energiafelhasználását, egy olyan egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, ami számukra a komfortérzet csökkenése nélkül, mintegy 5-6 százalékos megtakarítást eredményezhet. A megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésével ugyanis az említett mértékű megtakarítás megvalósítható, és egyben a földgázt felhasználó otthonok biztonságosabbá is tehetők.

Kutatási adataink szerint a budapesti háztartások több mint 25%-a soha nem végeztet karbantartást, és számtalan esetben jelezték már ügyfeleink a megfelelő és megbízható szakember kiválasztásának problémáját is.

A GÁZŐRZŐK a Fővárosi Gázművek Zrt. új, havidíjas karbantartási szolgáltatása,

amely a gázkészülékek szakképzett szerelők által végzett éves egyszeri állapotfelmérését, tisztítását és karbantartását tartalmazza. A szolgáltatást a Fővárosi Gázművek Zrt. gázmérővel és budapesti fogyasztási hellyel rendelkező háztartási ügyfelei vehetik igénybe. Aki megrendeli az új szolgáltatást, többé nem kell észben tartania gázkészüléke karbantartásának esedékességét, és megbízható szakembert sem kell keresgélnie.

A munkát elvégző szerelők a gázkészülékek képzett szakértői, akik közül az ügyfél által megadott gázkészülék típusok alapján választják ki a karbantartáshoz legmegfelelőbb specialistát. Így a készülékre még esetleg érvényben levő gyári jótállás sem kerül veszélybe,

a karbantartás minőségére pedig a FŐGÁZ szakértelme, a szerelők előzetes kiválasztása, szakvizsgája a garancia. A szerelők telefonon előre egyeztetett időpontban keresik fel az ügyfeleket.

A GÁZŐRZŐK karbantartási szolgáltatás 1 éves időtartama alatt az ügyfelek 12 havi, egyenlő összegű átalánydíjként fizethetik meg a szolgáltatás díját. A fizetés a gázszámlától függetlenül, csekken, csoportos beszedéssel vagy egyedi átutalással történhet. Fontos, hogy a karbantartás elvégeztetésére – a szerződéskötést követően – már az első részlet befizetése után sor kerülhet.

A szolgáltatás díját az átlagos piaci árnál alacsonyabban állapították meg, így a legfeljebb 3 db konvektorral rendelkező fogyasztók számára a havidíj mindössze bruttó 550 Ft.

A háromnál több konvektorral, illetve konvektor mellett más gázüzemű fűtőberendezéssel

– fali vízmelegítővel, állókazánnal, falikazánnal, cirkó vagy kombicirkó kazánnal – illetve

ezen gázüzemű berendezések bármilyen kombinációjával rendelkező fogyasztók számára a

fizetendő díj havonta bruttó 950 Ft.

Kondenzációs gázkazánnal rendelkező fogyasztók számára a havidíj bruttó 1850 Ft.

1.1. 2.2. 3.3.
4.4. 5.5. 6.6.
7.7. 8.8. 9.9.
10.10. 11.11. 12.12.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.