2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

GLOBÁLIS JELENLÉT ÉS KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS A GÉPJÁRMŰ FLOTTÁKNÁL

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/23220"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/flotte-full.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="41" /></a></span> A világgazdasági válság okozta megszorítások idején számos multinacionális vállalat elsődleges célkitűzése költségeinek csökkentése, így újra reflektorfénybe kerülnek a gazdaságos flottamenedzsment megoldások. <p> 

 flotte full.thumbnail A világgazdasági válság okozta megszorítások idején számos multinacionális vállalat elsődleges célkitűzése költségeinek csökkentése, így újra reflektorfénybe kerülnek a gazdaságos flottamenedzsment megoldások.

 

 flotte full.thumbnail A világgazdasági válság okozta megszorítások idején számos multinacionális vállalat elsődleges célkitűzése költségeinek csökkentése, így újra reflektorfénybe kerülnek a gazdaságos flottamenedzsment megoldások.

 

A nagyvállalatoknál érezhetően nagyobb az igény az országokat átívelő beszállítói együttműködések kiépítésére, amelyek jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek, változatlanul magas színvonalú és rugalmas szolgáltatások biztosítása mellett. – mondta el Jókuti Gábor a LeasePlan Hungária kereskedelmi igazgatója.

A globális piacokat felölelő vállalkozások világában általános jelenség, hogy esetenként az egyes országokban külön-külön is több száz darabból álló autóflottát üzemeltetnek. A gépkocsipark minél kedvezőbb fenntartása sok vállalkozás számára helyi szinten is létkérdés. 

A multinacionális vállalatok gyakori jellemzője , hogy az egyik országban már bevált szolgáltatást más országban is szeretnék igénybe venni, ami nem csak kiszámíthatóságot, de további költségcsökkenést is jelenthet számukra, hiszen különösen az autóflották esetében a nemzetközi keretmegállapodások gyakran jóval kedvezőbb konstrukciót biztosítanak, mint a csak helyi szinten nyújtott szolgáltatások.

A LeasePlan, hazánk piacvezető autóflotta-üzemeltetője, a világ 30 országában kínál flottakezelési megoldásokat helyi és nemzetközi vállalatok számára egyaránt. "Ügyfeleink Európában, Ázsiában vagy az Egyesült Államokban a globális jelenlétnek köszönhetően méltán bízhatnak a bevált szolgáltatás hátterében, az autóflottájuk biztonságában és nem utolsó sorban flottakezelőjük stabilitásában" – mondta Jókuti.

A gyakran jelentős költségmegtakarítást is eredményező világméretű jelenlét és kiegyensúlyozott szolgáltatási színvonal már számtalan esetben bizonyított – a LeasePlan évek óta menedzseli globális szinten olyan nagyvállalatok autóflottáját, mint például a Shell, Philips, IBM vagy Suez csoport.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.