2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Microsoft meglepetés és 3 hónapig félárú internet a Vodafone-tól

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/2643"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span>Microsoft internet kezdő csomag minden Vodafone Internet tarifacsomag mellé</em><em> a 3500 leggyorsabbnak, korlátlan adatfelhasználás, szélessávú vezeték nélküli internetes hálózat már 300 településen. </em></p><p>

vodafoneMicrosoft internet kezdő csomag minden Vodafone Internet tarifacsomag mellé a 3500 leggyorsabbnak, korlátlan adatfelhasználás, szélessávú vezeték nélküli internetes hálózat már 300 településen.

vodafoneMicrosoft internet kezdő csomag minden Vodafone Internet tarifacsomag mellé a 3500 leggyorsabbnak, korlátlan adatfelhasználás, szélessávú vezeték nélküli internetes hálózat már 300 településen.

A Vodafone február 16-tól 50%-os kedvezménnyel kínálja az újonnan kötött internetes tarifacsomagjait az előfizetés kezdetétől számított három hónapon át. Ráadásul az első 3500 új internet előfizető egy Microsoft csomagnak is örülhet a most indult promócióban. A prémium minőségű Microsoft webkamera és vezeték nélküli egér megkönnyíti a legelterjedtebb videó és üzenetküldő alkalmazások, köztük Magyarország egyik legnépszerűbb chatprogramja, a Windows Live Messenger használatát is.

Az internetezéshez szükséges K3565 modem valamennyi csomag esetében elvihető 0 Ft-ért kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén, de az Internet Szabadon csomaggal már elérhető 1 évvel is!

A Vodafone által már közel 2 éve nyújtott korlátlan adatforgalmú internet továbbra is szerepel az új akcióban. A cég a többi mobilszolgáltatót jóval megelőzve, elsőként lépett a magyar piacra ilyen csomaggal, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A csomagjai közül mindenki egyszerűen kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet, hiszen az első hónapban a Vodafone korlátlan adatfelhasználást biztosít az 1GB-os és 5 GB-os csomagok esetén is. Így bárki könnyen felmérheti a számára szükséges csomagméretet és igény esetén akár át is válthat az igényeinek jobban megfelelő nagyobb tarifára.

A Vodafone rohamosan bővülő szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata már 300 magyarországi településen érhető el, ami a magyar lakosság 60% feletti lefedettségét jelenti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.