2014. február 27-én Gengszter romantika és színpadi show veszi bortokba a Ram Colosseum színpadát. A Group'N'Swing nagy létszámú zenekari felállásban mutatja be Szép lányok és rossz fiúk című lemezének dalait.

 

2014. február 27-én Gengszter romantika és színpadi show veszi bortokba a Ram Colosseum színpadát. A Group'N'Swing nagy létszámú zenekari felállásban mutatja be Szép lányok és rossz fiúk című lemezének dalait.

 

A Group'N'Swing Magyarország kedvenc swing & boogie show zenekara, saját szerzeményű, magyar nyelvű táncdalaik a szakma és a közönség elismerését egyaránt kivívták. Az együttes a táncolható swing, a shuffle és a latin zene nagymestere, dalaikban a popzene és a rock'n'roll legjava keveredik a boogie lüktetésével, a big band hangulatával. 

 

A Group'N'Swing célja jól táncolható, bulis dalok alkotása, műfaji korlátok és határok nélkül. A karakteres megjelenésű zenekar minden koncertje felejthetetlen élmény és felhőtlen szórakozás, a kiváló zene, a sodró hangulat, a lendületes tánc korra és nemre való tekintet nélkül ragadja magával a nézőket. A fergeteges hangulatot fokozza a grandiózus színpadkép, melynek gerince a hatalmas, fekete Chevrolet.

 

A zenekar dívája, Mihályi Réka és szívtiprója, Gájer Bálint gondoskodik róla, hogy a koncerten a női- és a férfiszívek is megdobbanjanak. Mihályi Réka és Gájer Bálint káprázatos hangja és tánctudása az érzelmek számtalan aspektusát mutatják: az előadáson mosolyra és könnyekre egyaránt számíthatunk.

 

A Group'N'Swing nagy létszámú zenekari felállásban lép a színpadra: négy fúvós, dobos, nagybőgős, gitáros, zongorista és két énekes gondoskodik az elsöprő hangulatról.

Az előadás címe a Szép lányok és rossz fiúk, a Group 'N' Swing debütáló lemezének dala, amellyel Gájer Bálint a III. Jazzy Dalverseny Legjobb férfi énekes díját nyerte el.

A Group'n'Swing második albuma a Botrány, 2013-ban az Év Szórakoztató Zenei Albuma kategóriában Fonogram díjat kapott.

A Dal Eurovíziós elődöntőjén a Group'N'Swing a közönség szavazatai alapján jutott tovább.

 

Az együttes muzsikusai:

– Mihályi Réka, Gájer Bálint – ének,

– Csík Tibor, Nyikes Krisztián – trombita, vokál, Bakó István – tenorszaxofon, vokál,

– Almási Attila – harsona, vokál, Lőrincz Ádám – zongora, vokál,

– Gyalog Zoltán – gitár, Molnár Péter – bőgő, Péntek Tibor – dob.

 

2014. február 27. csütörtök, 19:00

Group'N'Swing: Szép lányok és rossz fiúk – Gengszter romantika és színpadi show

Ram Colosseum

1133 Budapest, Kárpát utca 23.

 

http://groupnswing.hu

http://groupnswing.hu/videok

http://groupnswing.hu/zenek/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük