A Completa idén nyáron egy újabb termékkel, a Completa kávé-krémtejjel lepi meg a kávéfogyasztókat. Így a Completa márka a kávékrémpor mellett immár egy professzionális kávé-krémesítő termékcsaláddal van jelen a piacon.

 

A Completa idén nyáron egy újabb termékkel, a Completa kávé-krémtejjel lepi meg a kávéfogyasztókat. Így a Completa márka a kávékrémpor mellett immár egy professzionális kávé-krémesítő termékcsaláddal van jelen a piacon.

A Completa kávékrémpor 1995-ös megjelenése óta töretlenül uralja a piacot, a márkanév mára már eggyé vált a kávé-krémesítés fogalmával. Európához hasonlóan a kávéfogyasztási szokások Magyarországon is egyre változatosabbá válnak. A kávékedvelők már nem csak a klasszikus espresso-t vagy cappuccino-t ismerik, hanem egyre izgalmasabb kávé-költeményeket is élvezhetnek.

Akár otthon, akár egy hangulatos kávéházban élvezzük kávénkat, a kávékrémpor mellett a folyékony kávékrémesítők és a tejszínhabok fogyasztása is egyre népszerűbb. A Completa kávékrémpor ideális kiegészítője minden kávénak: feketén, tejjel, tejszínnel vagy tejszínhabbal készítve. Meleg kávéban elkeverve pillanatok alatt feloldódik, miközben a kávé megőrzi eredeti hőmérsékletét. A Completa tejszínhab spray krémes íze és hosszan tartó, formáját megőrző állaga a házilag készült tejszínhabot idézi. Kiválóan alkalmas a kávé krémesítésére és díszítésére is, segítségével könnyen készíthetünk mutatós és finom kávékülönlegességeket. A Completa kávétejszínből egy vagy két kapszula felhasználásával bármilyen feketéből ízletes tejszínes kávét készíthetünk. A trendeket szem előtt tartva, a Friesland Hungária zRt. egy igazi újdonsággal, a Completa kávé-krémtejjel lépett a piacra, amellyel pillanatok alatt selymes ízű, tartalmas kávét készíthetünk.

„A Completa termékcsalád tagjait kifejezetten a kávé ízének gazdagítására fejlesztjük. A portfolió teljes kínálatából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kávé-krémesítőt, hogy elkészíthesse vele az ízlésének és a hangulatának legmegfelelőbb italt – mondja Szautner Péter a Friesland Hungária zRt. marketing és üzletfejlesztési igazgatója. – „A Completa kávé-krémtej koncentráltan tartalmazza a tej értékes fehérjéit és ásványi anyagait. Kiemeli a kávé zamatát, arany barnává varázsolja azt, és gazdag ízélményt nyújt a kávéfogyasztóknak."

A termékbevezetést erős brand is trade marketing aktivitás támogatja, mint például: eladáshelyi reklámanyagok, in-store aktivitások és a hipermarket-láncok üzleteiben termékbemutatóval egybekötött kóstoltatások. A termék piacra kerülését Senkáriuk András, a Barista Hungary szakoktatójának közreműködésével megrendezett kávékalauz, valamint kereskedelmi magazinokban történő megjelenések is kísérik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük