A tavasz beköszöntével színes nyulak lepik el pár napra az Arena Plaza földszintjét. Indul a jótékonysági Nyusziakció!

 

A tavasz beköszöntével színes nyulak lepik el pár napra az Arena Plaza földszintjét. Indul a jótékonysági Nyusziakció!

 

Az I. sz. Gyermekklinika kis betegei gyógyulhatnak abból a támogatásból, amely a Magyarországi Kerekasztal Egyesület akcióján gyűlik össze 2015. április 2-4. között. Az adománygyűjtés helyszíne az Arena Plaza lesz, a támogatásokért cserébe plüss nyuszi jár majd.

 

Beteg gyermekek vizsgálatát, gyógyulását elősegítő berendezések megvásárlását támogató adománygyűjtés lesz április 2-4. között Budapesten, az Arena Plaza földszintjén. A tervek szerint, az összegyűlt felajánlásokból a szervező Magyarországi Kerekasztal Egyesület lélegeztetőt, csontfúrót, újraélesztő készüléket vásárol majd a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika sürgősségi osztályának.

 

„Örömmel adtunk helyt a Nyusziakciónak, vásárlóink segítségével így még többet tehetünk a kisgyermekek gyorsabb gyógyulásáért" – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.

 

Ajándék a segítőknek! A támogatók sem távoznak üres kézzel: minden adományozó egy egyedi plüss nyuszit kap ajándékba, amelyet értelmi fogyatékos fiatalok készítettek Budapesten.

 

2015. április 2-4.

Nyusziakció

Arena Plaza földszint, a Keleti pályaudvar felőli bejárat.

 

http://www.arenaplaza.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük