2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyorsítósáv, innovatív szolgáltatások és környezettudatosság a VOLT Fesztiválon — Innovatív szolgáltatások, laptop és internet

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-

image8 42A Telekom főszponzorként vesz részt idén az EU soros elnökség hivatalos vidéki záróeseményének, a VOLT Fesztiválnak megrendezésében, amelynek helyszínén innovatív és interaktív szolgáltatásait teszi elérhetővé a fesztiválozók számára.

A T-Mobile ügyfelei számára is elérhető vált az idén a társszolgáltatókkal egyeztetve, hogy percalapú belépőjegyet vásárolhatnak a VOLT-ra mobiltelefonjuk segítségével. A mobilvásárlás menete egyszerű, egy bizonyos telefonszámra kell a fesztivál kódját (VOLT) a bejáratnál SMS-ben elküldeni, majd a kapott belépőkódot felmutatni a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál, ahol a belépésre jogosító karszalag vehető át. Ha úgy alakul, hogy valaki végül egész nap bent marad a fesztiválon, akkor sincs gond, mert a jegyek ára maximalizálva van, tehát nem lehet túlszaladni a percekkel. A perc alapú jegyeket a VOLT Fesztivál első napjától lehet megvásárolni.

A Telekom 2011. június 6-tól indítja el XY kampányát, amelyben a nyári fesztiválokra kínál egyedi lehetőséget a résztvevőknek. Az egy hónapon át, július 6-ig tartó kampány során, bárki, aki a T-Pontokba látogat és ott bármilyen terméket vagy szolgáltatást vásárol hűségidővel, egy XY karszalagot kap, amellyel a Leggyorsabb Sávon juthat be a VOLT, a Heineken Balaton Sound, illetve a Campus fesztiválok egyikére, természetesen az odaszóló jegy vagy bérlet birtokában. Az XY- oknak a „Leggyorsabb Sáv" feliratú bejárati kapukat kell keresniük a fesztiválok bejáratánál, ahol nagyobb sorban állás nélkül mehetnek be. A fesztiválokon a karszalagokat viselő X-eket és Y-okat további meglepetések várják, például, ha ellenkező betűjelű párt találnak maguknak, minden nap egy XY koktélra is vendégül látja őket együtt a Telekom, vagy személyesen találkozhatnak a fesztiválon fellépő zenészekkel, akiktől bepillantást nyerhetnek a backstage kulisszatitkokba.

A környezettudatos, vonattal utazó fesztiválozók hangulatának meglapozásáról már az utazás ideje alatt gondoskodik a Telekom. A Sopronba érkező fesztiválozók az ingyenes fesztivál expresszel kényelmesen juthatnak el a Lövérekbe. A tavalyi évről már jól ismert kisvonat idén is biztosan a fesztiválozók egyik kedves és hasznos barátja lesz. A kényeztetés és kényelem jegyében a márkázott kisvonat a soproni  vasútállomás és a fesztivál bejárata között közlekedve szállítja a vendégeket naponta 10 órában, természetesen díjmentesen.

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő T-Mobile Teraszon napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. A kényelmes klubban, amellett, hogy ingyen internetezhetnek, lemerült telefonjaikat is feltölthetik a fesztiválozók. 14 munkaállomásos internet-kamion várja a helyszíneken, naponta 10.00 órától 21.00 óráig, a netezni vágyókat, a VOLT Fesztiválon mindehhez a kiépített optikai hálózat biztosít megbízható sebességet. A fesztiválra laptopokat visz a cég, amelyeket – bizonyos időszakokban – bárki használhat emailezésre vagy böngészésre. A fesztivál több pontján elhelyezett QR-kódok segítik a tájékozódást, amelyek a telefonokkal lefotózva digitális programfüzetként funkcionálnak, szintén a Telekom jóvoltából. Hasznos információk, fesztivál programok, fellépők, Telekom szolgáltatások, minden egy helyen. A Telekom lehetőséget biztosít arra, hogy aki igényli, online lefoglalhassa a legjobb sátorhelyeket, ezzel is elkerülve a fesztiválok első óráira jellemző tülekedést és sorban állást.

 

További információ a www.t-mobile.hu  oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.