2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hálón Belül –a Tesco Mobile-lal már percenként saját hálózaton belül 9,50 forintért is telefonálhat

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/65448"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_193.jpg" border="0" width="162" height="120" /></a></span>A Tesco Mobile újabb  ajánlattal állt elő 2012. október 16-án: a Hálón Belül csomag előfizetői bármely Tesco Mobile-os telefonszámot a feltöltőkártyás piacon kedvező percdíjjal hívhatnak.

 images 193A Tesco Mobile újabb  ajánlattal állt elő 2012. október 16-án: a Hálón Belül csomag előfizetői bármely Tesco Mobile-os telefonszámot a feltöltőkártyás piacon kedvező percdíjjal hívhatnak.

 images 193A Tesco Mobile újabb  ajánlattal állt elő 2012. október 16-án: a Hálón Belül csomag előfizetői bármely Tesco Mobile-os telefonszámot a feltöltőkártyás piacon kedvező percdíjjal hívhatnak.

 A Tesco Mobile legfrissebb ajánlata újabb rendkívül kedvező lehetőséget teremt a társaság meglévő és új ügyfelei számára: a Tesco Mobile Hálón Belül csomagjával minden belföldi Tesco Mobile-os mobilszám kedvezményes percdíjjal hívható. A kedvezményes hívásoknak nem előfeltétele, hogy a hívott fél is a csomag előfizetője legyen – a mobilszolgáltató több tízezres bázisából bármely ügyfél hívható a speciális díjjal.

 „A Tesco Mobile folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy ügyfelei számára különleges értéket jelentő ajánlatokat kínáljon" – mondta Reszkető Péter, a társaság cégvezetője. „Ügyfélközpontú stratégiánk megvalósításához magabiztos hátteret és egyben inspirációt nyújt az első félévben jelentősen megnövekedett ügyfélbázisunk. Úgy gondoljuk, a Hálón Belül csomaggal ismét egy értékes, egyedi és ezekből következően sikeres konstrukciót mutatunk be, hasonlóan a Tesco Mobile Dupla, valamint a távközlési adóra válaszként bejelentett árgarancia programunk bevezetéséhez."

 A Hálón Belül csomag havidíja 590 forint, mely 30 napig és legfeljebb havi 1000 percig biztosít hálózaton belüli alacsony percdíjat. A Hálón Belül csomag percdíja 19 forint – mivel a Tesco Mobile feltöltőkártyás ajánlata minden feltöltés értékét bónusszal duplázza meg, a bónusz és az alapegyenleg azonos mértékű kihasználása esetén az ügyfelek ebből ténylegesen percenként csak 9,50 forintot fizetnek. A Hálón Belül csomag állandó ajánlatként jelenik meg a Tesco Mobile szolgáltatási kínálatában, és minden Tesco Mobile SIM-kártyáról tetszés szerint rendelhető.

 Mivel a Hálón Belül csomag elsősorban az egymást gyakran hívó családok, barátok, ismerősök, esetleg üzletfelek számára jelenthet kiemelten előnyös megoldást, a Tesco Mobile 2012. október 16-a és november 30-a között különleges ajánlattal támogatja a szolgáltatás kipróbálását: a promóciós időszakban minden Tesco Mobile SIM-kártyára 1+1 akció érvényes, azaz SIM-kártya és készülékcsomag vásárlása esetén egyaránt 2 SIM-kártya vihető 1 SIM-kártya áráért.

 A Tesco Mobile Hálón Belül csomagjáról, valamint a társaság további ajánlatairól és készülékportfoliójáról a www.tescomobile.hu weboldalon található részletesebb információ.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.