2016. október 12-én kezdődik a 20. Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás (Infokom), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) szervezésében.

 

2016. október 12-én kezdődik a 20. Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás (Infokom), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) szervezésében.

 

A rendezvényen az infokommunikációs szegmens legjobbjai izgalmas kerekasztalbeszélgetések és előadások során foglalkoznak a szektor aktuális kérdéseivel.

A szakmai rendezvény három napja alatt számos érdekes előadást és beszélgetést hallgathatnak meg a résztvevők. Szó lesz a Smartpolisokról, ahol projekteken keresztül kapunk választ arra, hogy mit is jelent pontosan és hol tart jelenleg a Smart City projekt.

 

Emellett meghallgathatjuk az 5G – a hálózatba kapcsolt társadalom című szekciót, amelynek köszönhetően betekintést nyerünk a mobilhálózatok fejlődésébe. Nem utolsó sorban pedig megismerhetjük egy egyre aktuálisabb téma, az Infokommunikációs hadviselés körüli legfontosabb tudnivalókat.

 

A három nap alatt szó lesz még a Szupergyors Internet Programról, az Állami hálózati fejlesztésekről, az IoT-ról, de a különböző Szabályozási kihívások is terítékre kerülnek.

 

A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen az infokommunikációs piac változásainak megismerésére, a legújabb műszaki megoldások, hálózat-, szolgáltatás- és alkalmazásfejlesztési elképzelések közzétételére, a tapasztalatok kicserélésére, az együttműködés elmélyítésére, a személyes és közvetlen kapcsolatok kialakítására.

 

A konferencia plenáris szekcióval indul, majd párhuzamos szekciókban zajlanak az előadások. A rendezvény ideje alatt a hazai infokommunikáció területén működő vállalatok és szervezetek kiállítóként is bemutatkoznak.

 

A részletes programokról és regisztrációról a rendezvény honlapján és Facebook oldalán tájékozódhat.

 

2016. október 12-14.

HTE Infokom 2016

Tapolca

 

http://www.hte.hu/web/infokom2016?utm_source=Infokom_elo&utm_medium=sajtanyag&utm_campaign=Infokom_elokom

https://www.facebook.com/hteinfokom/?fref=ts

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük