2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hangolódj a karácsonyra örökzöld klasszikusokkal

3 perc olvasás

51a5236c1b677947f560308f2c329a26--christmas-desktop-wallpaper-desktop-wallpapers.jpgMár csak pár nap van karácsonyig, de a nagy rohanás és ajándékvadászat közepette még nem jött meg az igazi ünnepi hangulatod? Itt az idő, hogy egy kicsit hátra dőlj és egy meleg takaró alatt végignézd azokat az örökzöld filmeket, amelyek garantáltan meghozzák a kedvedet a karácsonyhoz!

 

Nincs hatékonyabb módja az ünnepekre való hangolódásnak, mint a karácsonyi binge-watching, azaz maratoni film- vagy sorozatnézés, amely során együltő helyünkben végignézzük a kedvenc téli filmjeinket. Vedd fel a legkényelmesebb ruhádat, készíts be könnyű ételeket, állítsd a szobahőmérsékletet 21 fokra, és így már biztosra veheted, hogy töretlen figyelemmel merülhetsz el a filmek világában!

Kezdd az ünnepi binge-watchingot olyan filmmel, amely a legközelebb áll személyiségedhez, így könnyebben belerázódsz majd az ünnepekbe!

 

A romantikus

Az Igazából szerelem alapmű a romantikus filmek rajongói számára. A nagy karácsonyi rohanásban szerelmek bontakoznak ki és érnek véget Londonban, amelyek a miniszterelnöktől a kiégett rocksztárig a legkülönbözőbb embereket érintenek. Vicces, könnyezős, ünnepi, és mindenekfelett romantikus.

 

A 90-es évek sztárja

A Reszkessetek betörők című filmet senkinek nem kell bemutatni, hiszen szinte elkerülhetetlen műsora a tévéadóknak karácsonykor. Az otthonfelejtett Kevin történetét világszerte akkora kultusz övezi, hogy még ma is különböző elméletek születnek a film cselekményével kapcsolatban. Egy sasszemű néző idén azt szúrta ki, hogy az egyik jelenetben Kevin apja, Peter az asztal feltakarítása közben a koszos szalvétákkal együtt Kevin repülőjegyét is kidobja a kukába. Ebből többen arra a következésre jutottak, hogy az apuka tudatosan akart megszabadulni gyermekétől. Hogy így van-e vagy sem, döntse el mindenki maga!

 

A látványos

A gyönyörűen fényképezett téli filmek mindig meghozzák a karácsonyi hangulatot. A leleményes Hugo megható történetét tökéletesen kiegészíti az a színekben és csodálatos képi elemekben gazdag látvány, amit a film nyújt. Ha a maximumot akarod kihozni az élményből és pontosan azt a képi világot szeretnéd visszakapni, amit a film készítői megálmodtak, válaszd azt a technológiát, amely az egyik legvalósághűbb képi megjelenítésre képes! A Samsung 100 százalékos színgazdagságot nyújtó QLED TV-i a látványos filmeket még élvezhetőbbé teszik a valósághű színeknek, az egységes és részletgazdag képminőségnek, valamint az ideális fényerő nyújtotta megnövelt kontrasztnak köszönhetően.

 

A sírva nevetős fantasy

A Grincs a legjobb példája annak, hogy egy film egyszerre lehet kedves, vicces, megható és szarkasztikus. A morcos zöld lény története évek óta az egyik legnépszerűbb film az év utolsó hónapjában, amely képes elvarázsolni karácsonyról karácsonyra kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Az animációs filmek szerelmeseinek

A Jégvarázs egy igazi téli mese már-már mindenki számára ismerős dallamokkal, izgalmakkal és gyönyörű jelentekkel. A szívmelengető téli történet immár valóságos alapmű nemcsak a gyerekeknek, hanem azon felnőttek számára is, akik rajonganak az animációs filmekért.

 

http://www.samsung.com/hu/tvs/qled/overview

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.