A szombat délutáni előadásra jegyet váltó Mészáros Rafaellát – mint később kiderült az abszolút Európa Bajnok fitness modellt – nagy meglepetés érte.

 

A szombat délutáni előadásra jegyet váltó Mészáros Rafaellát – mint később kiderült az abszolút Európa Bajnok fitness modellt – nagy meglepetés érte.

 

Graeser József cirkusz szakmai vezető a pénztárnál azzal az örömhírrel fogadta, hogy nem kell jegyet vásárolnia, a díszpáholyban foglalhat helyet, ugyanis ő a március közepe óta kirobbanó sikerrel futó, a magyar cirkuszművészet életében igazi kuriózumnak számító előadás százezredik nézője.

 

Ön tudja-e, hogy

 

  • csak hónapnyi időre volt szükség ahhoz, hogy a nézőket életük végéig elkísérő, a Magyarországon eddig még soha nem látott különleges technikát alkalmazó, valóban egyedülálló vízi cirkuszi show megduplázza nézőinek számát,

 

  • a magyar artistaművészet képviselői is meghívást kaptak a Vatikánba, ahol a június

16 – i pápai audiencián Fekete Péter miniszteri biztos, a Nagycirkusz igazgatója személyesen is találkozik majd Ferenc pápával és kéri áldását a tervezés alatt álló, új Közép – európai Cirkuszművészeti Központra.  György Tibor (18) a Baross Imre Artistaképző növendéket pedig az a megtiszteltetés érte, hogy az egy ágú létrán előadott számával felléphet a világ legkisebb területű és népességű, független államának évente egy alkalommal megrendezett fergeteges cirkuszi kavalkádján.

 

• június 26 – án 19:00 órakor Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard a Fővárosi Nagycirkuszban tartja jubileumi koncertjét?

 

www.fnc.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük