2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hátra arc és futás Galla Miklóssal

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44370"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hf_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/" title="http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/" width="61" height="100" /></a><span style="width: 373px; height: 53px" class="caption"><strong><a href="http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/">http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/</a> </strong></span></span>A T-Home a100 ezres IPTV előfi

http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/ A T-Home a100 ezres IPTV előfi

http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/esemenynaptar/aktualis/hatrafutas/ A T-Home a100 ezres IPTV előfizetői szám elérése alkalmából 2010. október 22-én, pénteken a budapesti Gödör Klubnál Hátrafutás programot szervez, amelyen Galla Miklós – az esemény házigazdája és (hátra)arca – is részt vesz.  A különleges program az IPTV szolgáltatás egyik jellemző tulajdonságára, a visszatekerés funkciójára utal.

Az ingyenes rendezvényen nemcsak arra nyílik lehetőség, hogy bárki Galla Miklóssal együtt fusson, hanem hogy bolondos fotókon örökítse meg magát a Holló Színházból vagy a Csinibaba című filmből jól ismert sztárral. A 15.00 órától folyamatosan induló Hátrafutás esemény zárásaként 17.30 órától Galla Miklós „fitnesztanácsadó" zenekara, a GM több mint 49" együttes szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat.

A hagyományos televíziózást átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home 2010 júniusában a világon elsőként tette elérhetővé IPTV szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával. Az IPTV kényelmi szolgáltatásai közé tartozik többek között az élő adás megállítása, a visszafelé tekerés funkció, a több száz mozifilmet tartalmazó videotéka, az elektronikus műsorújság és a gyerekzár is.

A T-Home ajánlatairól bővebb információ a www.t-home.hu  oldalon, az IPTV Hátrafutás eseményről a www.t-home.hu/hatrafutas oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük