2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Havi kétezer alatt a korlátlan alapszintű ADSL az Externetnél

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/5365"><img class="image thumbnail" src="/files/images/externet.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="http://www.externet.hu/" title="http://www.externet.hu/" width="100" height="30" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.externet.hu/">http://www.externet.hu/</a> </strong></span></span>  <p>A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú alapszintű 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.</p><p>

http://www.externet.hu/http://www.externet.hu/  

A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú alapszintű 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.

http://www.externet.hu/http://www.externet.hu/  

A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú alapszintű 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.

Az Externetnél az 1Mbit/s sebességű, korlátlan Prepaid Alfa ADSL csomag mindössze havi bruttó 1998 forintos díjért rendelhető szeptember végéig.

Az Externet Prepaid, azaz előre fizetett szolgáltatásának előnye, hogy a havi többszáz forintos számlázási költséget az előfizető megtakarítja, és nem kell vesződnie a csekkek havi befizetésével sem. Az Externet akciós díjában semmilyen trükk nincsen, a szerződés teljes futamideje alatt bruttó 1998 forintot kell fizetnie egy hónapra az előfizetőknek, mely egy évre kevesebb, mint 24 ezer forint költséget jelent.

A piacon lévő egyes ADSL ajánlatok sokszor feltűnően kedvező, sőt, akár ingyenes szolgáltatást hirdetnek, azonban ezeket a feltételeket általában csak néhány hónapig élvezhetik az előfizetők, azt követően jóval magasabb díjért internetezhetnek a szerződés hátralévő ideje alatt – mondta el Pórffy András, az Externet Zrt. elnök-vezérigazgatója. Emiatt mindenképpen érdemes az ADSL ajánlatokat a szerződés teljes futamidejére összesített díjak alapján összehasonlítani.

Az akciós Externet ADSL csomagokhoz 3 darab e-mail postafiók, 50 Mbyte webtárhely valamint ingyenes spam- és vírusszűrés is jár. Az új előfizetőknek szóló akciós ajánlatok mellett szolgáltatóváltásra is kedvezményes csomagokat kínál az Externet.

http://www.externet.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.