2022.július.05. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hazai sztárok a Harkányi Gyógyfürdő egészséghétvégéjén

3 perc olvasás

image5_3.jpgA világhírű Harkányi Gyógyfürdőben az október az egészség és a testi-lelki feltöltődés hónapja. Erre tökéletes bizonyíték két népszerű sztárvendég, Geszler Dorottya és Fodor Zsóka látogatása is, akik ezúttal nemcsak pihenni érkeztek, de az egészség megőrzését segítő tanácsaikat és módszereiket is személyesen osztották meg a megújulásra vágyó fürdőzőkkel.

 

A Harkányi Gyógyfürdő idei egészséghétvégéjén két különleges látogatóval is találkozhattak a Fürdő vendégei.

 

Geszler Dorottyát az 1989-es szépségversenyen ismerhették meg először az emberek, ahol a harmadik helyezés mellett, a közönség szimpátiáját is elnyerte. Ezt követően közel 15 évet töltött el különböző tv csatornák műsorvezetőjeként, valamint színvonalas rendezvények résztvevőjeként és házi asszonyaként is számos alkalommal bizonyíthatta tehetségét.  A kiváló formában lévő műsorvezető egész életében nagy hangsúlyt fektetett a rendszeres sportra és az egészséges életmódra. Legújabb szenvedélye a Pilates, amelyet immár több mint 10 éve űz és oktat szenvedéllyel. Oktatóként hírnevet is szerzett, hiszen folyamatos fellépője rangos fitness rendezvényeknek. Továbbá kétszer is elnyerte a Presenter of the Year – Body and Mind címet.

 

„Öröm volt látni az óra végén a sok csillogó szempárt és mosolygó tekintetet az örökifjú arcokon. A Pilates óra eredményeképpen a résztvevők láthatóan rugalmasabban mozogtak és megkönnyebbültek fájdalmaiktól”- fűzte hozzá Dorottya.

 

Bár Fodor Zsóka, „mindenki Magdi anyusa” már közel 10 éve nem látható Barátok Közt sorozatban, kiapadhatatlan energiájának és legendás munkabírásának köszönhetően a mai napig rengeteget dolgozik és rendszeresen játszik több helyen az országban. Egészsége megőrzésére és a feltöltődésre neki is tudatosan oda kell figyelnie, ezért az idei őszi-téli szezonban kevesebb színházi feladatot vállalt és az egyedülálló gyógyvizéről ismert Harkányi Gyógyfürdőt vette irányba.

 

 „Három fő kívánságom van az életben. Az első az egészség, mert ha van egészségem, a többit én elintézem…  A második, hogy akiket én befogadtam a szívembe, azokban ne csalódjak, és végül: legyen rám még szükség, amíg élek” – mondta el Fodor Zsóka.

 

A Harkányi Gyógyvíz és a folyamatosan fejlődő, szépülő Harkányi Gyógyfürdő ezúttal is bizonyított, mindkét sztár azt tervezi, hogy hamarosan, akár hosszabb időre is visszatérnek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.