http://www.inc.com/inc5000/http://www.inc.com/inc5000/  

 Az Inc. magazin 2007-ben is összeállította az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő magánkézben lévő cégeinek 500-as listáját.

http://www.inc.com/inc5000/http://www.inc.com/inc5000/  

 Az Inc. magazin 2007-ben is összeállította az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő magánkézben lévő cégeinek 500-as listáját. A NOD32 antivírust gyártó ESET amerikai leányvállalata az elmúlt három évben 1 657,5 %-kal növelte eladásait, így a 89. helyre került. 

Az Inc. magazin idén 26. alkalommal állította össze az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő magánkézben lévő cégeinek 500-as listáját, amelyre kizárólag azon vállalatok kerülhettek fel, melyek 2003. évi bevétele elérte a 200 ezer dollárt, 2006-os bevétele pedig a 2 millió dollárt.

„Ha bárki tudni szeretné, hogy mely cégek fogják megváltoztatni a világot, elég csupán az Inc. 500-as listájára tekinteni – mondta Jane Berentson, az Inc. szerkesztője. – Itt találhatóak a nemzetgazdaság leginkább innovatív, dinamikusan fejlődő vállalatai, melyek megoldásokat nyújtanak néhány igen makacs problémánkra: rendszereket fejlesztenek ki, hozzásegítenek az üzleti élet gyorsabb és könnyebb vezetéséhez, és olyan termékeket gyártanak, melyekről hamarosan kiderül, hogy élni sem tudnánk nélkülük. A lista az Inc. magazin tiszteletének kifejezése az amerikai üzleti leleményesség és ambíció iránt."

A listán szereplő vállalatok összbevétele 16 milliárd dollár, átlagos növekedésük pedig 939 százalék volt az elmúlt három év folyamán. S ami még fontosabb: megalapításuk óta 64 064 új munkahely létrehozásával a munkaerőpiac motorjai.

A top 100-ban az ESET

A NOD32 antivírust gyártó ESET amerikai leányvállalata 2003-ban 1,9 millió dolláros bevételt ért el, melyet 2006-ra 34 millió dollárra növelt. „Óriási elismerést jelent számunkra, hogy az Inc. magazin top 100 magáncége között vagyunk – mondta Anton Zajac, a listán 89. helyezett ESET elnök-vezérigazgatója. – Előkelő helyezésünk a vásárlóink hűségének és biztonsági termékeink erősségének együttes eredménye, melynek révén több mint 1600 százalékos növekedést produkáltunk az elmúlt 3 évben. Biztonsági kategóriában ráadásul a második helyezést értük el, mely újabb megerősítést jelent számunkra a tekintetben, hogy vezető megoldásainkkal tovább harcoljunk az IT-biztonság kihívásaival, s ügyfeleinknek a jövőben is a legjobb védelmet biztosítsuk."

A heurisztikus analíziseken alapuló valós idejű vírusfelismerés, az erős pénzügyi háttér, valamint világszerte több mint 25 millió felhasználó jelenti a biztosítékot az ESET megrendelőinek arra nézve, hogy a legújabb vírusok és egyéb online támadások ellen is megfelelő védelmet kapnak.

Az Inc. magazin honlapja: http://www.inc.com/inc5000

A NOD32 magyar oldala: http://www.nod32.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük