2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megkezdődött a munka a Microsoft és a Novell közös kutató-fejlesztő központjában

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5439"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vistalinux.thumbnail.jpg" border="0" alt="Olasz grafitti kommentár a hírhez" title="Olasz grafitti kommentár a hírhez" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Olasz grafitti kommentár a hírhez</strong></span></span> <p><em>A</em><em>z ügyfeleknek tett ígéreteknek megfelelően a két vállalat megnyitotta - a tavaly novemberi megállapodás keretében már bejelentett - közös kutató-fejlesztő bázisát, amely a Microsoft Windows Server és a Novell SUSE Linux Enterprise közötti együttm</em><em>ű</em><em>ködését célozza meg</em></p><p>

 olasz grafitti kommentár a hírhezOlasz grafitti kommentár a hírhez

Az ügyfeleknek tett ígéreteknek megfelelően a két vállalat megnyitotta – a tavaly novemberi megállapodás keretében már bejelentett – közös kutató-fejlesztő bázisát, amely a Microsoft Windows Server és a Novell SUSE Linux Enterprise közötti együttműködését célozza meg

 olasz grafitti kommentár a hírhezOlasz grafitti kommentár a hírhez

Az ügyfeleknek tett ígéreteknek megfelelően a két vállalat megnyitotta – a tavaly novemberi megállapodás keretében már bejelentett – közös kutató-fejlesztő bázisát, amely a Microsoft Windows Server és a Novell SUSE Linux Enterprise közötti együttműködését célozza meg

A Microsoft Corp. és a Novell Inc. bejelentették, hogy megnyitották közös kutató-fejlesztő laboratóriumukat (Interoperability Lab) a Massachusetts állambeli Cambridge-ben. A két vállalat tavaly novemberben megkötött széles körű üzleti és műszaki megállapodásának keretében jelentette be a közös kutató-fejlesztő központ létrehozását, ahol a Microsoft és a Novell műszaki szakértői az ügyfelekkel és a közösséggel együttműködve olyan új szoftvermegoldásokat fejlesztenek és tesztelnek, amelyek támogatják a Microsoft Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködését biztosító technológiákat.

„A Microsoft és a Novell közös kutató-fejlesztő laboratóriuma hivatalosan is megkezdte működését" – mondta Tom Hanrahan, a Microsoft Linux-együttműködésért felelős vezetője. „Örömmel folytatjuk a tavaly megkezdett műszaki munkát a Novellel, hogy a megfelelő megoldást nyújtsuk az ügyfeleknek a Windows Server és a SUSE Linux Enterprise hatékonyabb együttműködése érdekében" – tette hozzá Hanrahan.

„A közös laboratórium megnyitása is bizonyítja a két vállalat elkötelezettségét az együttműködés iránt" – nyilatkozta Suzanne Forsberg, a közös kutató-fejlesztő labor Novelles vezetője. „Miután az ilyen műszaki együttműködés fegyelmezett munkát és elkülönített erőforrásokat igényel, ezért mindezeket szem előtt tartva folyik a közös munka a laboratóriumban. Olyan megoldások fejlesztésén dolgozunk együtt, amelyek maximálisan megfelelnek nagyvállalati ügyfeleink elvárásainak" – tette hozzá Forsberg.

A Cambridge-ben található laboratóriumban a Microsoft és a Novell mérnökeiből álló csapat dolgozik majd a Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködésének fejlesztésén. A laboratórium első feladata a Microsoft és a Novell virtualizációs technológiái közötti együttműködés biztosítása lesz. A további tervek között szerepel a szabványalapú rendszerfelügyelet, a személyazonosság-kezelési szövetség és az irodai dokumentumformátumok kompatibilitásának megteremtése.

A laboratóriumban több mint 80 különféle architektúrájú kiszolgáló és egy tárhelyhálózat működik. A laboratórium növekedésével párhuzamosan a Microsoft és a Novell más szállítókat és további technológiákat kíván majd bevonni a fejlesztésbe egy olyan széleskörű laboratóriumi környezet létrehozása érdekében, amely eleget tesz a nagyvállalati ügyfelek különböző platformok hatékonyabb együttműködésére vonatkozó igényeinek.

www.novell.com/linux

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.