2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hírbe hozzuk a világot

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/11763"><img class="image thumbnail" src="/files/images/csillogos_logo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.ringier.hu" title="www.ringier.hu" width="100" height="38" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.ringier.hu/">www.ringier.hu</a> </strong></span></span>  <p>Ez a jelszava a 175. születésnapját ünneplő Ringier svájci kiadónak, melynek vezetői sajtótájékoztatón ismertették a cég tavalyi, kimagasló üzleti eredményeit.</p><p>

www.ringier.huwww.ringier.hu  

Ez a jelszava a 175. születésnapját ünneplő Ringier svájci kiadónak, melynek vezetői sajtótájékoztatón ismertették a cég tavalyi, kimagasló üzleti eredményeit.

www.ringier.huwww.ringier.hu  

Ez a jelszava a 175. születésnapját ünneplő Ringier svájci kiadónak, melynek vezetői sajtótájékoztatón ismertették a cég tavalyi, kimagasló üzleti eredményeit.

Michael Ringier, a kiadó tulajdonosa a „hírbe hozzuk a világot" jubileumi jelszó jelentését az új utak keresésében összegezte. A cégcsoport jelenleg több mint hétezer alkalmazottat foglalkoztat. Az 2007-es évi jelentés egy híres művészpáros munkája, több száz magazin kínálatából összeállítva 840 oldalt tesz ki./ Az ötkilós dokumentum postaköltsége meghaladta a nyomdai előállítási költségeket./  A sajtótájékoztató több okból is jelentős a cégvezetés számára. Részben alapvető szakmai követelménynek tartják az újságírók tájékoztatását. Másrészt ezzel is tiszteletüket kívánják kifejezni Magyarország felé, ahol nem csak üzleti tevékenységet folytatnak, de a felelősségük súlyával is tisztában vannak. A jövőt illetően kettős cél tűztek ki, amely konszolidáció és a digitalizáció piaci követelményeit foglalja magában.

Az üzleti eredményeket Martin Werfeli foglalta össze. A tavalyi rekord évben százmillió feletti nyereséget realizáltak. A legnagyobb növekedést a Közép-Kelet-Európai piacon könyvelhették el. A Ringier 120 napilapot, 20 TV. műsort, 2 rádióállomást, 60 online kiadványt és 12 nyomdát üzemeltet tíz országban.  Távlati terveikben az elektronikus média felé történő nyitásnak van prioritása.

A prezentáción megjelent Schröder, korábbi német kancellár, aki tanácsadói tevékenységet lát el a kiadó csoportnál.

Mihók Attila a Ringier Magyarország ügyvezető igazgatója a tavalyi eredmények értékelése mellett beszámolt arról a 4 milliós nagyságrendű támogatói tevékenységről, mellyel gyermekintézményeket, a Bátor Tábort, a Pető Intézetet, a gyermekmentő szolgálatot, valamint a Szépművészeti Múzeum kiállításait segítették. Az 2008-as évben új célcsoportok megnyerését tűzték célul, összhangban a konszolidációs törekvésekkel.

Tausz Anikó

  

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.