2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Holnap (2007-11-15) nyílik Magyarország legnagyobb plázása az Arena Plaza Mall az egykori ügető helyén

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/7225"><img class="image thumbnail" src="/files/images/alex_ferguson.thumbnail.gif" border="0" alt="Sir Alex Ferguson" title="Sir Alex Ferguson" width="100" height="69" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Sir Alex Ferguson</strong></span></span> <p>Sir Alex Ferguson, a Manchaster United menedzsere és az Active Asset Investment Management (aAIM) alapító tulajdonosa Budapestre érkezik az Arena Plaza 2007. november 15-i ünnepélyes megnyitójára.  </p><p>

 sir alex fergusonSir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson, a Manchaster United menedzsere és az Active Asset Investment Management (aAIM) alapító tulajdonosa Budapestre érkezik az Arena Plaza 2007. november 15-i ünnepélyes megnyitójára.  

 sir alex fergusonSir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson, a Manchaster United menedzsere és az Active Asset Investment Management (aAIM) alapító tulajdonosa Budapestre érkezik az Arena Plaza 2007. november 15-i ünnepélyes megnyitójára.  

Sir Alex Ferguson részt vesz Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza ünnepélyes megnyitóján. A nagyszabású programok kíséretében megnyíló Arena Plaza 2007. november 15-én nyitja meg kapuit, amely nemcsak a nyitás napján, hanem négy napon keresztül kínál  programokat a nagyközönség számára.(Addigra feltehetően már nem a boltokat feltöltő kamionok okozzák a dugót a Kerepesi úton…) A Plaza Centers 2007 augusztusában adta el a bevásárlóközpontot a brit Active Asset Investment Managementnek 390 millió eurós (közel 100 milliárd forint) rekord áron.

arena plaza mallArena Plaza MallA megnyitó napján délután a Hősök teréről lovasok és lovas hintók konvoja érkezik az Arena Plaza-hoz, ahol ünnepélyes keretek között átadásra kerül a bevásárlóközpont. A nyitással egy időben az Arena Plaza fölé eresztenek három hatalmas hőlégballont. November 15-én 12:30-kor kezdetét veszi az a négy napos program kavalkád, mely a nagyszínpadon koncertekkel és táncbemutatókkal, a meseszínpadon pedig nagyszabású gyermekelőadásokkal várja az érdeklődőket.

http://www.arenaplazamall.hu/

http://hu.wikipedia.org/wiki/Aréna_Plaza

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.