Ideje felmelegedni! — Megújítja teakínálatát a Starbucks

Október elejétől a Starbucks magyarországi kávézóiba is megérkeznek a márka prémium Teavana teái. A kínálatból kiemelkedik a fehér tea, amely most először lesz elérhető hazánkban, de különleges zöld tea alapú latték is érkeznek.

 

Október elejétől a Starbucks magyarországi kávézóiba is megérkeznek a márka prémium Teavana teái. A kínálatból kiemelkedik a fehér tea, amely most először lesz elérhető hazánkban, de különleges zöld tea alapú latték is érkeznek.

 

A 2012 óta Starbucks-tulajdonban lévő Teavana teamárka csak a legfrissebb és legfiatalabb tealevelek felhasználásával, és az egyedi fajtákra kidolgozott szigorú szabályok figyelembevételével állítja elő teáit. „Minden Teavana tea a legjobb minőségű alapanyagok keverékéből áll össze, egyedi ízéről pedig 400 különböző növényi rész gondoskodik" – árulta el Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.

 

A legerősebb ízvilágú fekete teák közül a klasszikus English Breakfast, Earl Grey és Chai teafajták, míg a kellemesen karakteres zöld teák közül a frissen pirult kenyérre emlékeztető, ízesítés nélküli Emperor's Clouds & Mist, az illatos Jasmine Pearls és az ízében is élénkítő Mint Citrus találhatóak az új kínálatban. Az újdonságként érkező virágos-gyümölcsös Youthberry fehér tea magas C-vitamin-tartalmával a kellemes közérzeten kívül az immunrendszer megerősítéséhez is hozzájárul. A herbateák is megújulnak, frissítő hibiszkusz-, hűsítő menta- és nyugtató kamillateából választhatunk.

 

A klasszikus teák mellett az angol hagyományokat idéző tealatték is előtérbe kerülnek. A fekete tea alapú Chai Tea Latte mellett megjelennek a zöld tea alapú latték, és először jeges formában Green Tea Frappuccino is.

 

A Teavana teák többsége filteres kiszerelésben otthonra is megvásárolható a Starbucks kávézókban.

Kiemelt zöld tea alapú latték:

Matcha Green Tea Latte

A latte, ami tényleg zöld

Intenzív, frissítő zöld tea, selymesen krémes tejhab és különleges zöld szín – ez az új Matcha Green Tea Latte. A Matcha zöld tea alapú ital felélénkít, és egész napra meghozza a jó hangulatod.

 

Citrus Mint Green Tea Latte

A meglepő ízpárosítások harmóniája

Mikroőrlésű prémium minőségű zöld tealevelek, citrusos-mentás szirup, kézzel habosított gőzölt tej és leheletnyi citrom esszencia. Merj kísérletezni!

Green Tea Frappuccino

Jeges tea, ahogy még biztosan nem próbáltad

Az édesített prémium Matcha zöld tea tejjel és jéggel egységesítve kellemesen telt ízű frissítő. Gazdag tejszínhabbal megkoronázva igazi jutalom és egész nap lendületben tart.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük