Készpénz- és műszeradomány a Budai Irgalmasrendi Kórháznak és a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikának.

 

Készpénz- és műszeradomány a Budai Irgalmasrendi Kórháznak és a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikának.

Az IQSYS Zrt. immár hagyományosan egészségügyi intézmények támogatásával teszi emlékezetessé az ünnepeket: mintegy félmillió forint készpénzadományt juttat a Budai Irgalmasrendi Kórháznak, míg a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikája automata vérnyomásmérővel gazdagodik. Az összességében milliós nagyságrendű gesztust a cég ügyvezetője, Rékasi Tibor így kommentálta: „Az IQSYS Zrt. a hazai információ-technológiai piac meghatározó szereplője, és a vállalat értékrendjébe mindig is beletartozott a környezetre való odafigyelés, szolidaritás. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a magunk módján, még ha jelképesen is, de kifejezzük segítőkészségünket. A Budai Irgalmasrendi Kórház szakértelemmel, egyben gondoskodó környezetben szolgálja a gyógyuló betegeket, hiszen itt nem csak testi, de lelki támaszt is nyújtanak a rászorultaknak. A gyermekgyógyítás eszközei pedig a közhiedelemmel ellentétben semmivel sem olcsóbbak, sőt, méretük, speciális kialakításuk miatt még költségesebbek is, mint a felnőtteknél használatosak. Ezért is gondoljuk úgy, hogy mindkét esetben a legjobb helyen tudtunk segíteni."

„Az IQSYS figyelmes, hűséges támogatónk, és az összegszerűségen túl számunkra maga a gesztus is fontos, erőt ad további munkánkhoz." – köszönte meg a támogatást Dr. Bene Krisztián, a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója.

„Munkánk eredményességének visszaigazolása, ha sikeres gazdasági szereplők támogatásra méltónak tartják intézményünket. Minden készülék, műszer, berendezés egy-egy fontos lépés gyógyító munkánk színvonalának emelése felé." – reagált az adományra Dr. Kovács Gábor, a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikájának vezető helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük