2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

IDÉN IS MEGHÁROMSZOROZÓDIK AZ ONLINE FORGALOM KARÁCSONY ELŐTT

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97041"><img class="image image-preview" src="/files/images/T-Mobile_karacsonyi_dal.jpg" border="0" width="482" height="215" /></a></span>A telekommunikációs trendek alapvetően változatlanok tavaly óta, továbbra is a 4G-képes okostelefonok és táblagépek lesznek a slágertermékek az idén karácsonykor is.</p> <p> 

A telekommunikációs trendek alapvetően változatlanok tavaly óta, továbbra is a 4G-képes okostelefonok és táblagépek lesznek a slágertermékek az idén karácsonykor is.

 

A telekommunikációs trendek alapvetően változatlanok tavaly óta, továbbra is a 4G-képes okostelefonok és táblagépek lesznek a slágertermékek az idén karácsonykor is.

 

Az utóbbi egy hónap online vásárlói tevékenységei a tavalyi évnél is erősebb vásárlási kedvet jeleznek előre. Napról napra zsúfoltabbak az üzletek, és egyre többen keresik fel a webáruházakat is, kihasználva az otthoni vásárlás kényelmét. Kutatási adatok alátámasztják, hogy a teljes éves online vásárlásoknak körülbelül a negyede realizálódik a november-decemberi időszakban. A Telekomnál a karácsonyt megelőző egy hónap értékesítésének forgalma a tavalyi tapasztalatok alapján, meghaladja az átlagosnak számító hónapok dupláját. Az online megrendelések még ennél is erősebb felfutást mutatnak: az átlagos hónapok forgalmának háromszorosa realizálódik az ünnepi időszakban, az utolsó héten pedig háromszor nagyobb a hajlandóság a vásárlásra, mint az év egyéb időszakaiban.

 

A Telekomnál arra számítanak, hogy idén tovább menetelnek a siker útján a 4G-képes okostelefonok minden árkategóriában, őket változatlanul szorosan követik az ajándékozási listákon a táblagépek és az okos TV készülékek.

 

A Telekom portfoliójában jelenleg már 44 féle 4G-képes okostelefon, és több, mint 10  táblagép található, nagyobb részük az alsó-közép árkategóriából.  A vállalat 2015-ben  felgyorsította a 4G hálózatának bővítését – megközelítve ezzel a 96%-os kültéri lakossági lefedettséget – aminek köszönhetően a 4G-s ajánlatok már az ország nagyobb része számára jelenthetnek vonzó választási lehetőséget.  

 

A Telekom portfóliójában nyár vége óta elérhető Magenta 1-ban a Telekom becsomagolta szolgáltatásainak legjavát: mobilt, TV-t, internetet és telefon szolgáltatásait, amelyek az egész családnak hasznosak lehetnek, legyen szó önfeledt beszélgetésekről, böngészésről, TV-zésről vagy mozizásról.

 

A Magenta 1 csomag mellé megrendelt vonzó eszközök között számos készülék akciósan lesz elérhető a cég karácsonyi kínálatában, mint pl. a frissen megjelent  Apple iPad Pro, vagy az októbertől már elérhető, de töretlen népszerűségnek örvendő iPhone 6S 16GB-ás változatban, amelyek együtt akár 40 000 Ft-tal olcsóbban is beszerezhetők.  TV készülékek is – a fenti mobil eszközök mintájára – jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg:  a Sony KDL50W755/s  TV-készülék + Sony Xperia m4 Aqua okostelefon és Sony Bluetooth hangszóró, valamint a Samsung UE40J6300/S TV-készülék + Samsung Galaxy Core Prime okostelefon párosításokkal is 40-40 ezer forintot spórolhat a család.

www.telekom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.