2024.június.17. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Idén is elindul a WIZZ Youth Challenge – a győztesek egy évig ingyen utaznak

3 perc olvasás

wszakma.jpgA Wizz Air idén is meghirdeti a WIZZ Youth Challenge versenyt. A győztes hallgatók egy évig ingyen utazhatnak a Wizz Airrel.

 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, egyben Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága március 5-én bejelentette, hogy második alkalommal is elindítja a WIZZ Youth Challenge nemzetközi esetmegoldó versenyt egyetemi és főiskolai hallgatók részére. A verseny kiváló lehetőség a menedzserek következő nemzedéke számára, hogy a valós életből vett üzleti feladat innovatív megoldásával bizonyítsák tehetségüket.

 

A WIZZ Youth Challenge résztvevői szakmai tapasztalatot szerezhetnek, többet tudhatnak meg Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársaságának üzleti tevékenységről, és azok, akik bejutnak az utolsó körbe, bemutathatják koncepciójukat vezető légiközlekedési szakembereknek a WIZZ budapesti rendezvényén. A győztes csapat tagjai egy évig korlátlanul utazhatnak a WIZZ hálózatában, amely jelenleg 44 országban működő bázisairól 145 célállomást kapcsol össze több mint 600 útvonallal. A második és harmadik helyezett csapatok ingyenes retúr repülőjegyet kapnak a Wizz Airtől – amelyet felhasználhatnak akár álmaik nyaralására vagy akár külföldi tanulmányútra is.

 

Az egyetemi vagy főiskolai BA/BSc vagy MA/MSc alap- vagy mesterképzésben, WIZZ hálózat országaiban (A WIZZ hálózathoz tartozó információk az alábbi oldalon találhatóak: https://wizzair.com/en-gb/flights/#/) aktív hallgatói státusszal rendelkező hallgatók 2018. március 25-ig jelentkezhetnek a www.wizzyouthchallenge.com oldalon. Március 26-án minden regisztrált csapat megkapja az esettanulmányt, valamint a részletes útmutatót és háttéranyagokat. A megoldásokat 2018. április 26-ig kell majd beküldeni. A legjobb esetmegoldásokat beküldő csapatok meghívást kapnak a 2018. május 9-10-én, Budapesten rendezendő döntőre.

 

A WIZZ Youth Challenge-hez készült kedvcsináló videó itt megtekinthető: https://youtu.be/xCXAIb1N7-Y  

A versenyről további információ a www.wizzyouthchallenge.com oldalon található.

 

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta:

„Az első WIZZ Youth Challenge elsöprő sikert aratott, több mint 400 pályamunka készült, majd egy fantasztikus döntőt láthattunk Budapesten. Izgatottan vágunk neki a második WIZZ Youth Challenge versenynek, amely alkalmat nyújt Európa legkiválóbb tehetségeinek, hogy bemutassák képességeiket és kreativitásukat a valós szituációkon alapuló esettanulmányok megoldása közben. A Wizz Air-nél büszkék vagyunk azokra a lehetőségekre, amelyeket megteremtettünk: az alacsony viteldíjú utazásra Európa egyik legfiatalabb flottáján, minden egyes WIZZ csapattagra, akik nálunk építik karrierjüket, és a fiatal tehetségekre, akik megosztják velünk ötleteiket és ezzel kiemelkedő szakmai tapasztalatra tesznek szert. A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel támogatja a fiatal tehetségeket, a jövő vezetőit, és izgatottan várjuk, hogy láthassuk az új generáció ötleteit a budapesti döntőn.”

 

https://wizzair.com/hu-hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.