2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Igazi egyéniségeknek kínál funkcionális dizájnt a Schneider Electric M-Creativ kapcsolócsaládja

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/96527"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image2_503.jpg" border="0" width="473" height="371" /></a></span>Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk.

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk.

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk.

Kapcsolóinkat és konnektorainkat korábban pusztán használati tárgyként kezeltük, és inkább igyekeztünk elrejteni azokat vendégeink szeme elől mintsem, hogy ki tudtuk volna fejezni velük egyéniségünket. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével azonban eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric újonnan bevezetett termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

 

Az M-Creativ keretek, fényerőszabályzók és dugaljak mindenkinek különlegességet kínálnak: a valódi egyéniségeknek, a dizájn szerelmeseinek, a praktikumra érzékenyeknek, az okos megoldások kedvelőinek, vagy a kísérletező kedvűeknek egyaránt. A legkisebbek színes rajzaikkal díszíthetik a gyerekszoba kapcsolóit, de a krétafal alternatívájaként konyhánkat is feldobhatjuk, kedvenc receptünket vagy az aktuális bevásárlólistánkat a billentyű mögé helyezve. Családi fotóinkkal vagy az internetről letöltött képekkel is díszíthetjük a lakás különböző pontjait. A vállalatok is egyedi formában hozhatják összhangba irodájuk belső enteriőrjét a villanykapcsolókkal, ami a logójukat vagy a dolgozóknak szánt üzeneteket is ábrázolhatja. A felhasználási lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt: az M-Creativ kapcsolókat egyedi megoldásként alkalmazhatjuk például a múzeumokban, az aktuális kiállításokhoz igazítva a terekben a kapcsolókat, vagy kávézókban, ínycsiklandó kávékülönlegességeket bemutatva.

 

Akárhol, akármikor, akárhányszor

A kapcsolócsalád az örök megújulás forrása lehet: mindig az aktuális hangulatunkhoz igazíthatjuk, ami egyúttal költséghatékony megoldás is, hiszen nem kell minden alkalommal új keretet és betétet vásárolnunk, amikor már éppen megunjuk azokat. Új tapétát tettünk fel a falra, de villanykapcsolónk elrontja az összképet? Helyezzük a tapéta mintáját a kapcsolónkra, és máris újra harmonikus a szoba! A testre szabható dizájn mellett az M-Creativ sorozat legnagyobb előnye a praktikum: használata egyszerű, gyors és biztonságos. Az átlátszó keretet csak lepattintjuk a belső keretről, és máris felrakhatjuk a falhoz passzoló mintát vagy kedvenc fotónkat, rajzunkat saját stílusunknak és egyéniségünknek megfelelően. A kapcsolók belső és külső részét egyedileg is variálhatjuk, melyben segítségünkre lehet a Merten tervezője

 

Az M-Creativ kollekció a Merten szerelvénycsalád részét képezi, és kompatibilis az összes M-sorozat: az M-Elegance, az M-Plan és az M-Smart 175 funkciójával, így régebbi kapcsolóinkat is átalakíthatjuk az új dizájnnak megfelelően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.