2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indul a Domino 4G!

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/44880"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_39.jpg" border="0" width="103" height="86" /></a></span>Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit. <p> 

Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

 

Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

 

A Telekom feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a 4G hálózatot, azaz már a Domino mobilinternet díjcsomagokkal is igénybe vehető a 4G mobilinternet szolgáltatás. Ezzel a Telekom jelenleg elérhető lakossági díjcsomagjainak mindegyike 4G-képessé válik.

 

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen 4G-képes készülékkel és 4G-képes SIM kártyával is. Ugyanakkor a Telekom  feltöltőkártyás díjcsomaggal rendelkező ügyfelei által jelenleg használt SIM kártyák nem alkalmasak a kapcsolódásra a 4G hálózathoz, ezért az ügyfeleknek SIM-kártya cserére van szüksége a szolgáltatás használatához. A 4G-képes SIM-kártya a Telekom  honlapján, a www.telekom.hu/4g_domino felületen díjmentesen igényelhető. A megrendelt SIM-kártyát az ügyfelek kényelmesen, otthonukban vehetik át a futártól.  A SIM-kártya csere az ügyfelek jelenlegi telefonszámát nem érinti, az változatlan marad, valamint a 4G szolgáltatás használatához nincs szükség díjcsomagváltásra sem.

 

A 4G szolgáltatás a mobilinternet új dimenzióját nyitja meg a felhasználók előtt, akik  megtapasztalhatják az internetezés valódi új élményét. A válaszidő csökkenése révén böngészés közben az oldalak gyorsabban töltődnek be, pillanatok alatt oszthatók meg a nagyméretű fotók és videók, és az akadásmentes videózás élményéről sem kell már senkinek lemondania.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.