Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

 

Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

 

A Telekom feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a 4G hálózatot, azaz már a Domino mobilinternet díjcsomagokkal is igénybe vehető a 4G mobilinternet szolgáltatás. Ezzel a Telekom jelenleg elérhető lakossági díjcsomagjainak mindegyike 4G-képessé válik.

 

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen 4G-képes készülékkel és 4G-képes SIM kártyával is. Ugyanakkor a Telekom  feltöltőkártyás díjcsomaggal rendelkező ügyfelei által jelenleg használt SIM kártyák nem alkalmasak a kapcsolódásra a 4G hálózathoz, ezért az ügyfeleknek SIM-kártya cserére van szüksége a szolgáltatás használatához. A 4G-képes SIM-kártya a Telekom  honlapján, a www.telekom.hu/4g_domino felületen díjmentesen igényelhető. A megrendelt SIM-kártyát az ügyfelek kényelmesen, otthonukban vehetik át a futártól.  A SIM-kártya csere az ügyfelek jelenlegi telefonszámát nem érinti, az változatlan marad, valamint a 4G szolgáltatás használatához nincs szükség díjcsomagváltásra sem.

 

A 4G szolgáltatás a mobilinternet új dimenzióját nyitja meg a felhasználók előtt, akik  megtapasztalhatják az internetezés valódi új élményét. A válaszidő csökkenése révén böngészés közben az oldalak gyorsabban töltődnek be, pillanatok alatt oszthatók meg a nagyméretű fotók és videók, és az akadásmentes videózás élményéről sem kell már senkinek lemondania.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük