2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Informatikai Ki-kicsoda -Kapcsolatépítõ szolgáltatást mutat be a NetAcademia

3 perc olvasás
<span><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> </font></font></font></span><em><span><br /><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"><span class="inline left"><a href="/node/334"><img class="image thumbnail" src="/files/images/it2it.thumbnail.jpg" border="0" alt="Az IT2IT szolgáltatási árai -Klikk a képre!" title="Az IT2IT szolgáltatási árai -Klikk a képre!" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Az IT2IT szolgáltatási árai -Klikk a képre!</strong></span></span>Több ezer fõs informatikai közössége számára kapcsolatépítõ szolgáltatást mutatott be a NetAcademia Oktatóközpont. A karriermenedzsment lehetõségeket is magába foglaló megoldás hátterét ? egy hosszú távra szóló stratégiai együttmûködés eredményeként ? az it2it.hu üzleti kapcsolatépítõ portál nyújtja.</font></font></font></span></em><span><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> </font></font></font></span> <p style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify" class="MsoNormal"><span>

 
az it2it szolgáltatási árai -klikk a képre!Az IT2IT szolgáltatási árai -Klikk a képre!Több ezer fõs informatikai közössége számára kapcsolatépítõ szolgáltatást mutatott be a NetAcademia Oktatóközpont. A karriermenedzsment lehetõségeket is magába foglaló megoldás hátterét ? egy hosszú távra szóló stratégiai együttmûködés eredményeként ? az it2it.hu üzleti kapcsolatépítõ portál nyújtja.
 

 
az it2it szolgáltatási árai -klikk a képre!Az IT2IT szolgáltatási árai -Klikk a képre!Több ezer fõs informatikai közössége számára kapcsolatépítõ szolgáltatást mutatott be a NetAcademia Oktatóközpont. A karriermenedzsment lehetõségeket is magába foglaló megoldás hátterét ? egy hosszú távra szóló stratégiai együttmûködés eredményeként ? az it2it.hu üzleti kapcsolatépítõ portál nyújtja.
 


A NetAcademia megalakulása óta törekszik arra, hogy professzionális informatikai képzésein túl is fontos információkkal szolgáljon az informatikai közösség számára. Ennek részeként a cég weboldalán már évek óta mûködik a NetAcademia Tudástár, amelyet több ezer informatikai szakember keres fel rendszeresen abból a célból, hogy az ott található közel 15 000 szakcikk révén bõvítse tudását.

 


?Az informatikai problémájukra megoldást keresõ szakemberek évek óta egyre nagyobb számban keresik fel a NetAcademia Tudástárat. Így régóta tervezzük, hogy az itt formálódó több ezres szakmai közösség számára egy olyan szolgáltatást fejlesszünk ki, mely az iWiW-hez hasonlóan támogatja az ismerõsi kapcsolatok építését, másrészt egyfajta kikicsodaként segíti a különbözõ szaktudással rendelkezõ informatikusok és informatikai cégek felkutatását? ? mondta Szántó Zoltán, a NetAcademia Oktatóközpont kereskedelmi igazgatója. Az it2it.hu szolgáltatásait megismerve a NetAcademia menedzsmentje végül úgy döntött, hogy fejlesztés helyett inkább a már publikus béta állapotban lévõ és igen ígéretes megoldást integrálják saját oldalaikhoz.


?Az it2it.hu címen elérhetõ szolgáltatás jóval többet tud annál, mint aminek megvalósítását terveztük. Mivel az it2it.hu üzemeltetõje nyitott volt megkeresésünkre, így mostantól a Tudástár tagjai számára is elérhetõvé tettük ezt az informatikusok és informatikai cégek számára készült üzleti kapcsolatépítõ szolgáltatást? ? mondta Szántó Zoltán.

 


Az it2it.hu adatbázisába IT szakemberek és cégek egyaránt regisztrálhatnak; a szolgáltatás célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az informatikai szereplõket. A NetAcademia Tudástárba integrált megoldás segítségével az informatikusok online önéletrajzot hozhatnak létre, melyben az információk láthatóságát részletesen szabályozhatják. Az így létrejövõ adatbázis számos szempont ? például a tag informatikai szaktudása ? alapján kereshetõ. Mivel a rendszer kívülrõl nyitott, az it2it speciális informatikai kompetenciákkal rendelkezõ szakemberek, valamint cégek felkutatására is használható. A szolgáltatások árait a bejelentkezés és regisztrálás után lathatják, magában a rendszerben való regisztrálás ingyenes.

  https://www.netacademia.net/kikicsoda/
http://www.it2it.hu
  

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.