2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes családi felfedező nap a Magyar Nemzeti Múzeumban

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44054"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/csaladi_program.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span>Ingyenes családi felfedező napot tartunk a Magyar Nemzeti Múzeumban. 2010. október 9-én, szombaton 11-17 óráig várunk minden felfedezőt, hogy együtt járjuk be a múzeum Európában is egyedülálló régészeti kiállítását és római kőtárát. </p><p> 

csaladi program.thumbnailIngyenes családi felfedező napot tartunk a Magyar Nemzeti Múzeumban. 2010. október 9-én, szombaton 11-17 óráig várunk minden felfedezőt, hogy együtt járjuk be a múzeum Európában is egyedülálló régészeti kiállítását és római kőtárát.

 

csaladi program.thumbnailIngyenes családi felfedező napot tartunk a Magyar Nemzeti Múzeumban. 2010. október 9-én, szombaton 11-17 óráig várunk minden felfedezőt, hogy együtt járjuk be a múzeum Európában is egyedülálló régészeti kiállítását és római kőtárát.

 

A családi napon a részvétel ingyenes, a részletes program az alábbi linkeken olvasható:

http://www.hnm.hu/hu/progr/EventCalendar.php?y=2010&m=10&d=9
http://www.mnm.hu/Upload/csodakfoldjenmeghivo.pdf

A program az alábbi sorozatba illeszkedik:

A Magyar Nemzeti Múzeum sikerrel vett részt az Európai Unió által támogatott Új Magyarország Fejlesztési terv TÁMOP 3.2.8/10/B/KMR – Múzeumok Mindenkinek program – Múzeumok oktatási-képzési szerepének erősítése című pályázaton. A TÁMOP 3.2.8/10/B/KMR pályázat keretében a Magyar Nemzeti Múzeum 7 oktatási intézménnyel együttműködve összesen 23 sorozat múzeumi órát illetve tematikus foglalkozást, egy – négy alkalomból álló – családi nap sorozatot és egy – tíz alkalomból álló – szabadegyetem sorozatot valósít meg a 2010. augusztus 30 – 2011. augusztus 31. között.

Célunk, hogy e programok megtartásával a Magyar Nemzeti Múzeum részt vállaljon az iskolák és múzeumok közötti partnerség erősítésében, ill. támogassa az egész életen át tartó tanulás magyarországi stratégiájának megvalósulását. A formális oktatás eszközrendszerének a gyermek- és ifjúsági korosztályra irányuló múzeumpedagógiai programokkal való kiegészítése révén intézményünk hatékonyan kíván szerepet vállalni a kompetenciafejlesztésben, erősíteni kívánja a célcsoportok tanulási aktivitását, annak eredményességét, és a közösségfejlesztést. A családi napok és szabadegyetem révén bővíteni kívánjuk az informális tanulás lehetőségét biztosító programkínálatunkat, lehetőséget adva minden korosztály számára az élethosszig tartó tanulásba való bekapcsolódásra.

A múzeumpedagógiai programsorozat részletei:
http://www.hnm.hu/hu/progr/EventCalendar.php?y=2010&m=8&d=30

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.