2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes korcsolyázással nyit a Jégterasz az őszi szünetben!

2 min read
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44679"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/1223.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="51" /></a></span> <p>Csússz Te is a város felett, és korcsolyázz idén is a város tetején, Budapest egyetlen szabadtéri korcsolyapályáján 2010. október 29.-től!

 

Csússz Te is a város felett, és korcsolyázz idén is a város tetején, Budapest egyetlen szabadtéri korcsolyapályáján 2010. október 29.-től!

 

Csússz Te is a város felett, és korcsolyázz idén is a város tetején, Budapest egyetlen szabadtéri korcsolyapályáján 2010. október 29.-től!

A visszaszámlálás elkezdődött, hiszen október 29-én 18 órakor egy igazán fantasztikus nyitó bulival, ingyenes bekorcsolyázással várja a Rádió 1 Jégterasz azokat, akik már alig várják, hogy felavathassák a főváros egyetlen szabadtéri korcsolyapályáját a Westend City Center Milleniumi Tetőkertjén. Az őszi szünet ideje alatt extra kedvezményt is nyújt a pálya, délelőttönként 8-12-ig a 18 éven aluliaknak ingyenes a belépés.

Örülhetnek a téli sportokat előnyben részesítők, hiszen idén is megnyit a város tetején lévő Jégterasz, mely már évek óta Budapest egyik különleges helyszíneként csábítja a csúszni vágyókat. Az idei szezon hivatalosan október 29-én 18 órakor veszi kezdetét. Remek lehetőség a kikapcsolódásra, hiszen a hideg időt tökéletesen ellensúlyozza a sült gesztenye, a forralt bor, a forró csoki, és a kürtőskalács szívet melengető mandulás illata. Családi programnak, randevúkra, haverokkal való lazításra tökéletes helyszín. Mozi előtt vagy mozi után is benézhetünk egy gyors siklás erejéig, ha le szeretnénk dolgozni a film alatt elfogyasztott hatalmas pattogatott kukorica mennyiséget, hiszen minden porcikánkat átmozgató sportról van szó, mely rendkívül egészséges.

A mintegy 2000 m2-es jégfelületen mindenkit szeretettel várnak, legyen szó kezdőkről vagy igazi profikról.  Két fedett és fűtött jégbárral és rengeteg különleges programmal készülnek a szervezők a korcsolyázni vágyó közönség számára. Természetesen a koripályákon már megszokott szolgáltatások – kölcsönzés, élezés, értékmegőrzés – is rendelkezésre állnak a helyszínen.

Napi nyitva tartás:  Vasárnap – Csütörtök: 8.00 – 22.00;  Péntek, szombat: 8.00-24.00  (napi 2 pályafelújítással)

Jegyárak: 800-1.300,-

Hétvégi családi jegy: 3.500,-

Havibérlet: 19.500,-

Minihoki pályabérlés: 20.000,-

Hétközi gyermek: 800,-

Hétvégi gyermek: 900,-

Hétközi családi jegy: 3.500,-

http://www.jegterasz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük