2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MTV brand:new télköszöntő Miskolcon

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/44681"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kolin.thumbnail.jpg" border="0" alt="KOLIN" title="KOLIN" width="66" height="100" /></a><span style="width: 64px" class="caption"><strong>KOLIN</strong></span></span>  <p>2010. október 30-án a KOLIN, a Hated és a Jacked búcsúztatja az őszt egy fergeteges bulival a miskolci Ifjúsági Házban.

kolinKOLIN 

2010. október 30-án a KOLIN, a Hated és a Jacked búcsúztatja az őszt egy fergeteges bulival a miskolci Ifjúsági Házban.

kolinKOLIN 

2010. október 30-án a KOLIN, a Hated és a Jacked búcsúztatja az őszt egy fergeteges bulival a miskolci Ifjúsági Házban.

Az MTV brand:new, az MTV és a djuice tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar-előadóknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton. A fiatal tehetségek munkáját ismert mentorok segítik, akikkel közös koncerteket is adnak Budapesten és Magyarország nagyvárosaiban. Október 30-án Miskolc látja vendégül az MTV brand:new bulit, ahol a KOLIN, a Hated és a Jacked pörgeti fel a hangulatot.

hatedHatedMár minden zeneszerető és újdonságra éhes fiatal tudja, ha igényes és friss magyar zenére szeretne bulizni, akkor az MTV  brand:new a jó választás. Az öt tehetséges együttes és előadó több teltházas koncert után ősszel turnéra indultak, amelynek következő állomása a miskolci koncert lesz.

jackedJackedAz Ifjúsági Házban október 30-án a the (hated) tomorrow és a Jacked lépnek színpadra mentoruk, a KOLIN társaságában. Az MTV Brand:new koncert igazi csemegének ígérkezik, hiszen mindhárom zenekar más-más stílust képvisel.

  • Jacked: a fehérvári Jacked az utóbbi évek egyik legígéretesebb hazai indie-zenekara, 2006-os megalakulásuk óta elismeréseket elismerésekre halmoznak.  Debütáló albumuk a Stop the Show volt, melynek dalait az összes ismert és nagy magyar zenei fesztiválon és klubban bemutatták már. A zenekar jelenleg második nagylemezén dolgozik. Több rajongó szerint a magyar Jacked olyan, mintha egybegyúrták volna a Mando Diao-t és az Arctic Monkeys-t.  
  • the (hated) tomorrow: a the (hated) tomorrow a 80'-as évekből táplálkozó zenéjével tudósítja véleményét a világról a nagyközönség felé.  Nem hisznek az összeesküvés elméletekben, de szeretik a pacalt hidegen, tejszínhabbal. Tavaly elkészítették első klipjüket 'Discotech' címmel. Új albumuk, a 'KOLOR' pedig 2010 tavaszán jelenik meg.
  • KOLIN: A meglehetősen különc megjelenéséről elhíresült háromtagú zenekar 2007-ben alakult Budapesten. A hetvenes évek diszkózenéjét keverik az indie rockkal new rave-es megszólalásban. Első lemezük, a Yell Into The Kazoo 2008 őszén jelent meg, azóta a budapesti klubélet egyik legfontosabb szereplőjévé léptek elő. És a közönség kedvencévé, olyannyira, hogy tavaly és idén is bezsebelték az MTV EMA Legjobb Magyar Előadónak járó díját.

http://www.mtv.co.hu/

 http://www.djuice.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.