2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes szakmai konferenciák Microsoft fejlesztőknek és IT szakembereknek

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43754"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bitlocker-to-go-logo.thumbnail.png" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A Microsoft Magyarország megújult, fejlesztőket és informatikai szakembereket támogató programja két szakmai konferenciával nyitja meg az őszi oktatási szezont. 2010. október 4-én az IT szakemberek, egy héttel később pedig a fejlesztők kaphatnak betekintést a Microsoft termékek és megoldások technológiai újdonságaiba. </p><p>

bitlocker to go logo.thumbnailA Microsoft Magyarország megújult, fejlesztőket és informatikai szakembereket támogató programja két szakmai konferenciával nyitja meg az őszi oktatási szezont. 2010. október 4-én az IT szakemberek, egy héttel később pedig a fejlesztők kaphatnak betekintést a Microsoft termékek és megoldások technológiai újdonságaiba.

bitlocker to go logo.thumbnailA Microsoft Magyarország megújult, fejlesztőket és informatikai szakembereket támogató programja két szakmai konferenciával nyitja meg az őszi oktatási szezont. 2010. október 4-én az IT szakemberek, egy héttel később pedig a fejlesztők kaphatnak betekintést a Microsoft termékek és megoldások technológiai újdonságaiba.

Az októberi nyitó rendezvények közös pontja, hogy a korábbiaktól eltérően nemcsak egy témát dolgoznak fel az előadók a nap során, hanem több teremben, 12-18 párhuzamos előadáson keresztül szinte minden terület újdonságait érinteni fogják. Így minden résztvevő már előzetesen kialakíthatja saját napirendjét és előnyben részesítheti azokat az előadásokat, amelyek leginkább kapcsolódnak munkájához, vagy érdeklődési köréhez. Egy másik jelentős változás, hogy valamennyi terem minden előadását Full HD minőségben (letölthető oktatási anyagokkal, online támogatással, chatelési lehetőséggel) élőben is követhetik az érdeklődők.

Az események után egy nappal pedig Smooth HD verzióban lesz elérhető minden előadás a Microsoft portáljain. Azok a regisztrált látogatók, akik élőben a helyszínen, vagy az interneten keresztül követik az eseményeket, szakkönyveket és egyéb ajándékokat nyerhetnek.

TechNet Szakmai Nap – 2010. október 4.,  Millenáris park

A főként IT szakemberekhez szóló rendezvény a Microsoft szinte valamennyi termékcsaládját érinti, legyen szó desktop- vagy szerver-virtualizációról, Office 2010-ről, Exchange-ről, biztonsági megoldásokról, adatbázis-szerverekről, kommunikációs megoldásokról, vagy éppen a Windows Azure-ról, a Microsoft  új felhő-platformjáról. További részleteket, az előadások tematikáját és a regisztrációs linket a megújult TechnetKlub.hu oldalon találhatják az érdeklődők.

MiniMix 13 óra web-diskurzus – 2010. október 11., Millenáris park

Ezen a napon a fejlesztőké a főszerep! A résztvevők betekintést nyerhetnek a Windows Phone 7 rejtelmeibe, és megismerhetik a Silverlight, az Azure és más webes technológiák legújabb generációját. További részleteket a Microsoft fejlesztői közösségi oldalán, a devPortal.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Az előadások szüneteiben a rendezők kiállítással, és személyes konzultációs lehetőségekkel („Ask the expert" sarok) várják a résztvevőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.