2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Innovációval Magyarország legkiválóbb vállalatai között

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112160"><img class="image image-preview" src="/files/images/KAV.preview.jpg" border="0" width="482" height="320" /></a></span>Kilenc kategóriában és három különdíjjal ismerte el Magyarország legkiválóbb vállalatait az Investors in People és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara. <p> 

kav.previewKilenc kategóriában és három különdíjjal ismerte el Magyarország legkiválóbb vállalatait az Investors in People és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara.

 

kav.previewKilenc kategóriában és három különdíjjal ismerte el Magyarország legkiválóbb vállalatait az Investors in People és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara.

 

Az elismerést azon cégek kaphatják meg, amelyek elkötelezettek a szervezeti kiválóság, az eredményes és fenntartható működés mellett. Az Innováció és folyamatos tökéletesítés, valamint Az elismerés kultúrája kategóriákban a KAV Hungária részesült az elismerésben. Az innovatív vállalkozás Európa-szerte elismert, kiváló minőségű alumínium nyílászárókat gyárt egyedi felhasználásra.

 

Idén az Investors in People Hungary (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) második alkalommal adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjakat. A programot a két szervezet 2016-ban indította. A nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb szervezeti megoldások díjazásával céljuk az, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé, és olyan közösséget hozzanak létre, amely segíti a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.

 

A díjátadón a KAV Hungária két díjban is részesült. Az indoklás szerint „a cég a hazai építőipar sok szempontból irigyelt szereplője, versenyelőnyét elsősorban az innovációra hangolt szervezetnek és a minőség iránti maximális igényességének a köszönheti." A KAV alapítóinak elsődleges célja egy olyan, a meglévő piaci trendektől magasabb mércével értékelt, stabil morális és etikai alapokon álló vállalat építése volt, amely versenytársainknak és minden más piaci szereplőnek is követendő példát mutat. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy Magyarországon a nyílászárók szegmensében is lehet innovatív, kifejezetten az ügyféligényt zászlajára tűző mérnöki munkaközösséget építeni, ahol nemcsak az építésztervezői szakmai, hanem a megrendelői álmokat is meg lehet valósítani.

 

A Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program a nemzetközi Investors in People Standard szempontjai alapján hitelesíti a humánerőforrás-menedzsment gyakorlatok minőségét, következetességét, üzleti hasznosságát. A világszínvonalú szervezetfejlesztési keretrendszer célja, hogy összehangolja a vezetők és a beosztottak érdekeit, egységes szemléletet alakítson ki az üzleti sikerekhez szükséges teendőkről. Az elmúlt 26 évben a Standard a szervezetfejlesztés és a humánerőforrás-menedzsment nemzetközi etalonjává vált. A jó gyakorlatokért nemzetközi akkreditáció jár, mely erős megkülönböztető védjegyként jelzi: a vállalat a versenytársainál jobb munkahely és jobb üzleti partner.

 

A Program 2017-es díjazottjai

 

  • Provident Pénzügyi Zrt. – A felhatalmazás és részvétel kultúrája
  • Abesse Informatikai Zrt. – Szervezeti értékek szerinti működés,

  valamint Vezetői gyakorlatok

  • Vác Futball Club – Teljesítmény-menedzsment
  • Corinthia Hotel Budapest – Szervezeti együttműködés
  • Schneider Electric Zrt. – Szervezeti és egyéni képességek fejlesztése
  • KAV Hungária Kft. – Innováció és folyamatos tökéletesítés, valamint Az elismerés kultúrája
  • Young & Rubicam Budapest – Jövőorientált működés
  • Szatmár Optikai Kft. – Különdíj (az egy év alatt legtöbbet fejlődő tavalyi díjazottnak)
  • Europa Design – Különdíj (kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért)
  • Provident Pénzügyi Zrt. HR-csapat – Különdíj (a szervezeti összhang megteremtéséért)

 

http://www.kavhungaria.hu

https://www.iip.hu

https://www.bcch.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.