2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Invitel Innomax Díj – Még január 15-ig pályázhatnak a hazai innovatív vállalkozások

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/35743"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Invitel.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.invitel.hu/innomax" title="www.invitel.hu/innomax" width="74" height="100" /></a><span style="width: 72px" class="caption"><strong><a href="http://www.invitel.hu/innomax">www.invitel.hu/innomax</a> </strong></span></span> Még közel tíz napig, egészen január 15. éjfélig várják az Invitel InnoMax Díj szervezői azoknak a kis- és középvállalkozásoknak a pályázatait, amelyek kiemelkedő fejlesztési projektjüket szeretnék megmérettetni a hazai innovátorok seregszemléjén.<br /><td valign="top"> </td> 

www.invitel.hu/innomaxwww.invitel.hu/innomax  Még közel tíz napig, egészen január 15. éjfélig várják az Invitel InnoMax Díj szervezői azoknak a kis- és középvállalkozásoknak a pályázatait, amelyek kiemelkedő fejlesztési projektjüket szeretnék megmérettetni a hazai innovátorok seregszemléjén.

 

 

www.invitel.hu/innomaxwww.invitel.hu/innomax  Még közel tíz napig, egészen január 15. éjfélig várják az Invitel InnoMax Díj szervezői azoknak a kis- és középvállalkozásoknak a pályázatait, amelyek kiemelkedő fejlesztési projektjüket szeretnék megmérettetni a hazai innovátorok seregszemléjén.

 

  spacer
    Az Invitel InnoMax Díjra eddig már több tucat hazai vállalkozás nyújtotta be pályázatát, a szervezők mégis úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a jelentkezés határidejét az évzárás időszakára jellemző, egyes iparágakban jelentkező túlterheltségre való tekintettel.

    A szervezők és a neves szakemberekből álló zsűri (Kürti Sándor, Zsembery György, Krisán László, Stipsicz Károly), úgy látják, hogy a válság ellenére ötletekben nem volt hiány az elmúlt évben, és számos innovációs projekt megvalósítására is sor kerülhetett. A fejlesztések jelentősége nem csökken a válsággal, sőt, sok pályázó épp úgy törekedett a nehezedő körülmények átvészelésére, hogy a fejlesztés ütemét pörgette fel. Nem csak termékfejlesztésekkel jelentkeztek a pályázatra eddig, de a vállalati működést ésszerűsítő, a meglévő eszközök kihasználtságát, illetve a kommunikációs lehetőségeket maximalizáló pályázatok is szép számban érkeztek.

     A válságból sok helyen a kiutat a fejlesztésben, az újítás képességének erősítésében látják. Az Innomax Díjjal elsődleges célunk, hogy a hazai vállalatok maximalista törekvéseire és az innovatív műhelyekre irányítsuk a figyelmet. – összegez Zsembery György, az Invitel Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese, az Invitel InnoMax Díj zsűrijének elnöke.

    A szervezők arra számítanak, hogy a zsűrizés és a díjátadó nem pusztán elismerést jelent a résztvevőknek, de olyan hasznos tapasztalat-csere lehetőséget is, amit évről-évre egyre növekvő figyelem kísér majd.
   

 Jelentkezés és további információ: www.invitel.hu/innomax

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.