Milwaukee a cég egyik USA beli telephelyeMilwaukee a cég egyik USA beli telephelyeA világ egyik ipari automatizálási vállalata immár Kelet-Közép-Európában is segíti az intelligens gyártási technológiák terjedését.

Milwaukee a cég egyik USA beli telephelyeMilwaukee a cég egyik USA beli telephelyeA világ egyik ipari automatizálási vállalata immár Kelet-Közép-Európában is segíti az intelligens gyártási technológiák terjedését.

A Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), a világ ipari automatizálási vállalata Kelet-Közép-Európában bővíti üzleti tevékenységét. A cég két új irodát is nyitott: az egyiket Budapesten, a másikat Bukarestben. A vállalat mindkét irodájában tapasztalt szakembereket alkalmaz, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek az országon belüli gyártói tevékenységekkel kapcsolatban.

Habár évek óta folytatunk üzleti tevékenységet Kelet-Közép-Európa több országában, helyi szinten történő tevékenységünket eddig prágai irodánkból koordináltuk" – mondta el Peter Rozek magyarországi és romániai értékesítési igazgató. „Továbbra is szoros együttműködésben maradunk a „PartnerNetwork" helyi tagjaival és építünk a már meglévő kapcsolatrendszerünkre. Az új piacok fontosak számunkra, és az új irodák nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a két ország iparát, valamint ügyfeleinket is a lehető legjobb tudásunk szerint tudjuk kiszolgálni."

A vállalat növekedése lehetővé teszi, hogy a gyártók a legjobb kiszolgálásban részesüljenek a régióban" – tette hozzá Reto Berner, a Rockwell Automation kelet-európai régióért felelős értékesítési igazgatója. „Támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy globálisan versenyképessé váljanak és azok is maradjanak. Ez úgy lehetséges, hogy segítjük őket az intelligens gyártás bevezetésében, amely az első számú hajtóerő az ipar és az országok számára szerte a világon."

 

A gazdasági és politikai tényezők egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a nemzetközi piacokon szereplő vállalatokra. A kormányok világszerte felismerték, hogy az ipari gyártás jelentős mértékben hozzájárul a bruttó nemzeti termékhez, és nagy szerepet játszik az országok versenyképességében. Éppen ezért több államban is életre hívtak különféle kezdeményezéseket, ilyen a német "Industries 4.0", vagy az amerikai "Advanced Manufacturing Partnership 2.0 (AMP 2.0)", és ide sorolható a magyarországi Irinyi-terv is. Ezek a víziók és technológiai stratégiák különösen fontosak azon vállalatok számára, amelyek arra összpontosítanak, hogy stratégiájukkal nemzetközi szinten is versenyképesek maradjanak. A "Connected Enterprise" a Rockwell Automation koncepciója, amely biztosítja az információáramlást a gyártás legalsó szintjétől kezdve a szervezet minden eleméig. Ennek köszönhetően már ma is rengeteg üzleti érték teremthető.

A Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK) a világ egyik legnagyobb ipari automatizálási vállalata, amely az ügyfelei működését hatékonyabbá, a világot pedig fenntarthatóbbá teszi. A cég központja a wisconsini Milwaukee városában található. A Rockwell Automation megközelítőleg 22.000 embert alkalmaz, és több mint 80 országban szolgálja ki ügyfeleit.

http://www.rockwellautomation.com/en_UK/solutions-services/capabilities/connected-enterprise/overview.page?&utm_source=Marketing&utm_medium=Public_Relations&utm_content=Press_Release_EMEA16045_New_Entities_HU&utm_campaign=ConnectedEnterprise_EMEA_XX_EN_2016

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük