2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Iskolakezdési akció a Tescóban

4 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/53005"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_119.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="63" /></a></span>A Tesco időben gondolt az iskolakezdésre, már július vége óta a tart tanszerek és kiegészítők akciója. A vásárlók több mint 1 700 termék közül válogathatnak, a 25 forintos füzetektől egészen az íróasztalig, szinte minden beszerezhető az áruházakban. A felszereléseket a gyermekek speciális igényeihez is igazíthatjuk, de az elfoglaltabb szülők komplett iskolai csomagokat is választhatnak. <p><strong> </strong>

A Tesco időben gondolt az iskolakezdésre, már július vége óta a tart tanszerek és kiegészítők akciója. A vásárlók több mint 1 700 termék közül válogathatnak, a 25 forintos füzetektől egészen az íróasztalig, szinte minden beszerezhető az áruházakban. A felszereléseket a gyermekek speciális igényeihez is igazíthatjuk, de az elfoglaltabb szülők komplett iskolai csomagokat is választhatnak.

 

A Tesco időben gondolt az iskolakezdésre, már július vége óta a tart tanszerek és kiegészítők akciója. A vásárlók több mint 1 700 termék közül válogathatnak, a 25 forintos füzetektől egészen az íróasztalig, szinte minden beszerezhető az áruházakban. A felszereléseket a gyermekek speciális igényeihez is igazíthatjuk, de az elfoglaltabb szülők komplett iskolai csomagokat is választhatnak.

 

A Tescóban már július vége óta kiemelt figyelmet fordítanak az iskolakezdésre, a több mint 1 700 termékes kínálatban a kötelező iskolai felszereléseken túl számos hasznos terméket találunk. A tanévkezdés sok család számára anyagi fejtörést okoz, a bosszúságot elkerülendő az áruház tartja magát szokásos, igen kedvező árkínálatához. A magyar piacon egyedüliként, már 25 forintos árért ajánlanak füzetet, 12 darabos színes ceruzát már 129 forinttól, ecsetkészletet pedig 149 forinttól vásárolhatunk. Az alapfelszerelések közé tartoznak még a tolltartók, melyekből idén különösen széles választék várja a nebulókat, és már eddig kétszer annyi fogyott belőle, mint a tavalyi hasonló időszakban.

 A választékot színesítik a slágertermékeknek számító mesefigurás, illetve filmfigurás áruk is. Ezek az árucikkek ma nagyon népszerűek a diákok körében, amit az is bizonyít, hogy a kötelező termékek után e portékák a legkelendőbbek.  Mind a kisebbeknek szóló rajzfilmfigurás, mind a nagyobbak körében népszerű filmfigurás termékekből igen széles a kínálat, az alapfelszerelések között szinte kivétel nélkül mindenhol képviseltetik magukat. A tizenéves korosztály körében már megkövetelt értelmező kéziszótár, nyelvi szótárak, számológépek kínálata is minden igényt kielégít, utóbbiból az egyszerűbb kivitel 649 forintba, míg a tudományos számológép, melynek a gyermek felsőfokú tanulmányai végéig is hasznát veszi 1299 és 5 999 forint között kapható. A legszélesebb paletta a különböző típusú füzetekből áll rendelkezésre. A már említett, rendkívül kedvező 25 forintos áron kívül 65 forinttól kaphatunk tűzött A/4-es füzetet, tartós, keményfedelű kivitelhez 259 forinttól, míg az elsősorban egyetemisták által kedvelt, megnövelt lapszámú, elválasztó színekkel rendelkező projektfüzethez 379 forinttól juthatunk hozzá.

 A Tescóban kapható iskolatáskák között mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb formájú és stílusú kivitelt. Egyes táskákhoz kizárólag a Tesco üzleteiben juthatunk hozzá, de kaphatók speciális, kétoldalas táskák is, melyeket kifordítva más színű, teljesen új táskát kaphatunk.  A mindennapi használatra nagyon praktikusak a zipzár segítségével változtatható méretű hátizsákok, és a beépített iPod és MP3-4 lejátszó tartóval rendelkezőek is, melyekben a fülhallgató zsinórja könnyedén ki- és bevezethető. A diákok válogathatnak a népszerű mesefigurás kínálatból, a márkás sporttáskák, vagy a hagyományos iskolatáskák közül is, melyek akár 30%-os kedvezménnyel is kaphatók.  A joggingokra, sportcipőkre, melegítő felsőkre szintén 30% kedvezményt kínál az áruházlánc, és akciós áron vásárolhatók egyes íróasztalok is.

 A Tescóban az iskolakezdési akció egészen augusztus végéig tart, de a termékek természetesen egész évben szerepelnek az áruház kínálatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.