A sárvári Spirit Hotelt választották a 2014-es év legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának Magyarországon, amely ezzel immár másodszorra nyerte el az Aranynap-díjat. Az elbírálásnál a kitűnő adottságok és tárgyi feltételek mellett a szálloda állandó magas színvonalú teljesítménye, megbízhatósága, valamint a dolgozók vendégszeretete és rugalmassága a legfontosabb kritérium.

A sárvári Spirit Hotelt választották a 2014-es év legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának Magyarországon, amely ezzel immár másodszorra nyerte el az Aranynap-díjat. Az elbírálásnál a kitűnő adottságok és tárgyi feltételek mellett a szálloda állandó magas színvonalú teljesítménye, megbízhatósága, valamint a dolgozók vendégszeretete és rugalmassága a legfontosabb kritérium.

A sárvári Spirit Hotelt választották 2014 legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának az Aranynap minősítésen, így a szálloda már másodszorra nyerte el a rangos Aranynap-díjat. Az elismerést szakmai közönség körében, március 19-én ünnepélyes díjátadón vehette át a Spirit Hotel vezetősége.

A Spirit Hotel elsősorban wellness szállodaként közismert, azonban konferenciahotelként is népszerű. Az elismerést többek között olyan tulajdonságainak is köszönheti, mint az átlagosnál jelentősen nagyobb kapacitás, a beépített színpad, az impozáns termek, a széleskörű és magas színvonalú szolgáltatások, valamint a speciális kérések rugalmas kezelése. „A Spirit népszerűségét a kiváló technikai felszereltség mellett munkatársaink segítőkész, udvarias hozzáállásának és szakértelmének köszönheti. A nagy nemzetközi konferenciáktól egészen a speciális igényeket kielégítő rendezvényekig már számtalan eseményt bonyolítottunk le, és örömmel mondhatom, hogy ezeket rendre pozitív visszajelzésekkel zárjuk" – árulta el Kaisinger András, a Spirit Hotel igazgatója.

A Spirit Hotelben évente csaknem száz rendezvényt szerveznek a kisebb workshopoktól egészen a több száz fős konferenciákig. Számos ismert előadó fordul meg a szállodában, legközelebb például Brian Tracy, Amerika legismertebb menedzseroktatója tart mesterkurzust. A szálloda eddigi legnagyobb konferenciája hatszáz fős volt, és gyakran szerveznek az átlagosnál hosszabb, akár egyhetes rendezvényeket is a sárvári hotelbe.

Az Aranynap minősítésen immár kilenc éve értékelik a legjobb három, négy és ötcsillagos szállodák teljesítményét. Az Aranynap-díjjal a hotelek egész éves teljesítményét minősítik, melynek során szigorú szakmai szempontok mentén hasonlítják össze a konferenciaszállodákat. Mindezek mellett nagy súllyal szerepel a dolgozók rugalmassága és vendégszeretete, valamint a szállodák megbízhatósága és folyamatos magas színvonalú teljesítménye is. 2009-ig az ötcsillagos konferenciahotel kategóriában külön díjazták a fővárosi és vidéki szállodákat, 2010 óta azonban összevonták a két kategóriát, és egész Magyarország legjobb szállodáját díjazzák. A díj történetében a Spirit Hotel az első nem budapesti szálloda, amely elnyerte a Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának járó elismerést.

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008. márciusi nyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis" fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel kétféle saját gyógyvízzel rendelkezik: az 1 kilométeres mélységből feltörő, 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíznek", valamint a még mélyebbről nyert, sós gyógyvíznek egyaránt különleges és világszínvonalú a jótékony hatása. A Spirit Hotel a Healing Hotels of the World tagja, 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki, 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, a Gault & Millau Kalauz 2015 pedig a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta.

www.spirithotel.hu

www.facebook.com/spirithotel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük