Széchenyi, Gellért, Rudas, Király – ahány fürdő, annyi korszak, stílus és hangulat. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Fürdők Éjszakája idén már négy különleges helyszínen, zenével, tánccal, Bambival és változatos programokkal vár mindenkit, aki szívesen eltöltene egy fürdőzéssel egybekötött hangulatos, változatos estét – egy jeggyel négy helyszínen.  

Széchenyi, Gellért, Rudas, Király – ahány fürdő, annyi korszak, stílus és hangulat. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Fürdők Éjszakája idén már négy különleges helyszínen, zenével, tánccal, Bambival és változatos programokkal vár mindenkit, aki szívesen eltöltene egy fürdőzéssel egybekötött hangulatos, változatos estét – egy jeggyel négy helyszínen.  

  2009. december 4-én (pénteken) 22.00 – 03.00 óra között az immár hagyományosan megrendezett Fürdők éjszakáján a négy budapesti fürdőbe egy közös jeggyel lehet belépni. A közös belépő 2900 Ft-ba kerül, amihez a régi szép idők emlékére egy Bambi is jár ajándékba.

  Jegyek elővételben november 30-tól kaphatók az összes budapesti fürdő pénztárában és a kiemelt BKV jegypénztárakban.

  A Széchenyi-, a Gellért- és a Rudas fürdőben zenés, táncos, kulturális programok, a Királyban pedig csendes, relaxáló éjszakai fürdőzés várja a télen átmelegedni vágyókat, a programokból kor és érdeklődés szerint lehet válogatni.

  A fürdők közti közlekedést ingyenes buszjáratok segítik, a buszok negyedóránként járnak, és a fürdők főbejáratánál állnak meg.

  Mindegyik helyszínen bárok és büfék kínálnak inni- és harapnivalót a vendégeknek.

  A műsorok teljes élvezetéhez fürdőruha vagy nyári öltözet viselése ajánlott, a Széchenyiben Kovács Kati és a Qualitons koncertje ruhában is megtekinthető.

Széchenyi Gyógyfürdő

Kultúrfürdő a NeoFM jóvoltából

  Aki szívesen nosztalgiázna és táncolna vagy a szabad ég alatt fürdőzne a meleg vizű medencékben, az látogasson el a Széchenyibe! A legendás énekesnő, Kovács Kati a Qualitons zenekarral ad koncertet. A Qualitons fiatal, tehetséges, más zenekarokból is ismert zenészek beat-funk formációja, korhű hangszerekkel idézik föl a 70-es évek zenei világát. Új produkciójuk Kovács Kati és a Qualitons néven az énekesnő népszerű dalainak feldolgozására épül. A koncert utcai ruhában is megtekinthető.

  Az irodalom kedvelői Parti Nagy Lajos, Kossuth-díjas szerző vízparti felolvasását hallgathatják audiovizuális kísérettel.

  Az est többi részén DJ-k szolgáltatják a zenei aláfestést a fürdőzéshez.

     

Rudas Gyógyfürdő

RADIO CAFÉ bemutatja: MAGIC BATH

  A török fürdő programja egyszerre kínál képzeletbeli utazást távoli tájakra és az elmúlt évtizedekbe. Az aulában DJ-k és Super8-as filmvetítés a 60-as 70-es évek világát idézik, a tavalyihoz hasonlóan magyar zenék, jazz, soul és vidám funk – egy kis tánchoz vagy lazításhoz.

  A termálfürdőben éjszaka többször is keleti zene szólal meg, miközben hastáncosok és orientális szólótáncosok szórakoztatják a gőzölgő medencékben pihenő vendégeket.

Gellért Gyógyfürdő
A Pesti Est bemutatja: DISCO CLASSIC

  A Fürdők Éjszakáján a Gellért aulája és pezsgőmedencéje a 90-es évek zenéjét visszhangozza. Az előző évtized legendás fővárosi diszkói, főként a Fortuna, népszerű slágereit, kedvenc ritmusait hallhatjuk itt. Az aulában a szecessziós kupolák alatt a SzelektívHallás c. műsorból JoNeS és DJ Grand r'n'b-vel és hiphoppal fűszerezett dallamos fekete zenei szelekciója indít időutazásra, míg a pezsgőmedencénél az adott zenei korszak ma is aktív alkotói és DJ-i: Feaky D, Sterbinszky és Felhő szolgáltatják a zenét.

  Ezen az éjszakán kivételesen mindkét nem számára nyitva áll a különleges szépségű férfi és női termálfürdő.

Király Gyógyfürdő

  Aki nem vágyik zenés bulizásra, de szívesen kipróbálná az éjszakai fürdőzést, az menjen a Királyba! A hangulatos török fürdő különlegessége ezen az estén, hogy éjszaka is nyitva tart, és mindkét nem egyszerre látogathatja, amennyiben egy relaxáló, csendes esti fürdőzésre vágyik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük